Castiga un ROCKBOX la Hard Rock Cafe!

de Elena Paraschiv

Castiga un ROCKBOX la Hard Rock Cafe!


O chitara electrica Fender? Da! Un sejur de o saptamana la un hotel Hard Rock? Desigur! Cei care viziteaza Hard Rock Cafe au acum nenumarate sanse sa le castige. Campania a inceput pe 4 aprilie, iar pana pe 15 mai vor fi desemnati zilnic, prin tragere la sorti, cate doi castigatori, care vor primi un ROCKBOX - o cutie cu daruri surpriza. Daca ati castigat, primiti premiul pe loc!

Premiile puse in joc sunt:

- ROCKBOX – include un tricou sau alte produse marca Hard Rock. Cate doua cutii vor fi castigate zilnic, la Hard Rock Cafe Bucuresti, pe toata durata campaniei.

- Epic ROCKBOX – include o chitara electrica Fender, doua halate de baie Hard Rock, un set de lenjerie de pat, doua prosoape de plaja, o esarfa, o rama foto si doua tricouri polo.

- Legendary ROCKBOX – Sase castigatori foarte norocosi vor primi o vacanta de o saptamana cu toate cheltuielile incluse, pentru doua persoane, la un hotel Hard Rock la alegere, plus $1500 de cheltuiala.

Pentru informatii suplimentare si, mai ales, pentru a lua parte la concurs, va invitam sa vizitati Hard Rock Cafe Bucuresti sau sa accesati www.hardrockbox.com.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate:

Cele mai citite