Castigatorii invitatiilor la concertul Smokin' Joe Kubek

de Chaos Lore

Castigatorii invitatiilor la concertul Smokin' Joe Kubek


METALHEAD si Blue Moods au oferit invitatii duble pentru concertul pe care legendarul Smokin' Joe Kubek il va sustine in data de 11 aprilie in Club Jukebox din Bucuresti.

Castigatorii concursului nostru de pe Facebook sunt:

Iliescu Andrei-Ciprian (2 invitatii duble)
Andra Tay (2 invitatii duble)

Felicitari, ati castigat fiecare cate doua invitatii duble pe care le puteti ridica in seara evenimentului de la intrare.


Seria de “anotimpuri ale Blues-ului”, Blue Moods, poarta semnatura Ioan Big, Head of Design al Event Plus si isi propune sa aduca in prim plan nume sonore, legende din lumea Blues-ului. Event Plus doreste sa aduca in Romania, o data la trei luni, cu o frecventa menita a respecta anotimpurile, artisti cu renume international din domeniul blues-ului si cu un aport unic in ceea ce priveste calitatea si complexitatea interpretarii.

Fiecare dintre acestia aduc un sound unic acestui gen muzical. Din aceeasi serie fac parte Sugar Blue, Louisiana Red, Bob Brozman, Coco Montoya, Angela Brown, Charlie Musselwhite, John Hammond, Eric Sardinas, Papa George, Rick Estrin sau Snowy White.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: