Castigatorii Preselectiei I ai Festivalului Concurs Rock in Parc 2016

de Elena Paraschiv

Castigatorii Preselectiei I ai Festivalului Concurs Rock in Parc 2016


In urma numararii voturilor publicului si a citirii notelor juriului, organizatorii comunica, intr-o ordine aleatorie, rezultatele primei Preselectii a Festivalului Concurs Rock in Parc 2016 desfasurata in 28 noiembrie 2015 la Arenele Romane.

Formatiile castigatoare si cu care ne vom revedea in concurs la vara sunt:

BETWEEN COLORS

ETERNAL FIRE

FERAL JACK

ORA INCHIDERII

RAPTURE

REFLECTIONS

:UMBRA

Mentionam ca s-au calificat sapte formatii si nu patru, asa cum prevede regulamentul, datorita faptului ca rezultatele obtinute dupa calcularea voturilor si a notelor juriului, au fost foarte apropiate. In felul acesta consideram ca nu am defavorizat nici o formatie concurenta pentru cateva sutimi de puncte.

Toate celelalte formatii care nu s-au calificat se pot reinscrie la urmatoarele doua preselectii care se vor desfasura in lunile martie si mai 2016. Datele exacte ale acestor viitoare preselectii vor fi anuntate din timp.

Formularul de inscriere pentru preselectia din luna martie il puteti descarca pe www.sfinx.ro la sectiunea Rock in Parc si il puteti trimite pe adresa de email: rockinparc@sfx.ro



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate:

Cele mai citite