Catalogul Rock Band include peste 2000 de piese

de Buvnitz

Catalogul Rock Band include peste 2000 de piese


Harmonix impreuna cu MTV Games au anuntat ca odata cu lansarea lui Are You Experienced (The Jimi Hendrix) drept content download pentru Rock Band 3, intregul catalog va avea peste 2000 de piese disponibile.

Incepand cu data de 26 octombrie fanii vor putea alege din peste 2000 de piese pentru Rock Band 3, disponibil pe Xbox 360, Playstation 3, Wii si Nintendo DS.

'Succesul downloadarilor ne-au oferit ocazia de a aborda Rock Band 3 drept o platorma interactiva in care jucatorii au un cuvant important de spus. 'declara Paul DeGooyer, presedinte MTV Networks.

'Devotamentul nostru pentru lansari saptamanale, exportari de disc, compatibilitatea downloadarilor dar si lansarea Rock Band Network ne-au permis sa transformam Rock Band intr-o afacere digitala de succes.

Catalogul Rock Band include in acest moment peste 800 de formatii.

Pana in acest moment au fost downloadate peste 75 de milioane de piese in intreaga retea Rock Band Network Music Store.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook