Cateva detalii despre Hotel Capitol, locul unde Nergal isi va lansa cartea

de Cristi Nedelcu

Cateva detalii despre Hotel Capitol, locul unde Nergal isi va lansa cartea


Hotel Capitol se afla pe Calea Victoriei, la mai putin de doua minute de mers pe jos de centrul distractiei bucurestene. Unul dintre hotelurile-emblema ale orasului, Hotel Capitol ofera servicii si conditii de cazare excelente.

Astazi este foarte apreciat si cautat atat de turistii straini, dar si de cei romani. Renovat in intregime, Hotel Capitol isi intampina oaspetii cu camere si apartamente spatioase, servicii de foarte buna calitate si un restaurant elegant cu o varietate de mancaruri gustoase.

Acesta inca dispune de o arhitectura superba, atat in interior, cat si in exterior. Este amenajat cu rafinament, astfel ca toate camerele hotelului beneficiaza de o vedere extraordinara catre centrul orasului. Desi a fost renovat si modernizat in 2014, hotelul inca pastreaza farmecul clasic si eleganta din trecut.

Istoria cladirii a inceput sa se scrie in 1600, cand a devenit biroul Societatii de Asigurare Anker din Viena. Intre 1900 si 1905, cladirea a fost restaurata, devenind astfel cunoscuta sub numele de "Casa Luvru", datorita celebrului "Magasin Du Luvru" care ocupa intreg parterul cladirii.

Poze Poze pentru articole - Hotel Capitol

(Hotel Capitol in cel de al doilea deceniu al secolului XX)

In 1936 hotelul si-a schimbat denumirea in Hotel Haitz, care a deschis la parter celebra Caffe Royal, cunoscuta ca fiind locul de intalnire pentru scriitorii si artistii acelor vremuri.Din pacate in anul 1945 a fost inchis, dar in 1976, dupa reparatii capitale a fost redeschis publicului sub denumirea de Hotel Capitol.

Daca nu ati aflat inca, maine, 21 Aprilie, solistul trupei Behemoth, Nergal, isi va lansa autobigrafia intitulata "Sacrum Profanum - The Confession of a Heretic" in cadrul unui eveniment special gazduit de Hotel Capitol.

Poze Poze pentru articole - Hotel Capitol

Locul nu fost ales intamplator, intre Hotel Capitol si BestMusic Live Concerts existand deja o colaborare stransa si de lunga durata.

Sesiunea de book signing cu Nergal va avea loc marti, 21 aprilie la ora 15:00,intr-o sala incarcata de istorie si care pastreaza inca parfumul Bucurestilor vechi. Capacitatea salii este 150 de persoane, iar aici au loc frecvent conferinte, receptii si chiar petreceri private.

Mai multe informatii despre Hotel Capitol pot fi gasite, accesand pagina de web: www.hotelcapitol.ro , sau pagina de facebook: www.facebook.com/hotelcapitolbucharest

Hotel Capitol si IaBilet.ro, prima platforma de ticketing online au venit pentru voi si cu o oferta greu de refuzat.

La orice bilet achizionat de pe IaBilet.ro, cumparatorii beneficiaza de 10% discount la cazare in hotelul istoric de 3 stele, aflat pe Calea Victoriei. IaBilet.ro acopera o arie larga de evenimente: concerte, spectacole sau teatru organizate in cele mai la moda locatii din Capitala, de la Hard Rock Cafe la Sala Palatului la Beraria H sau Arenele Romane si ofera cele mai moderne servicii electronice de vanzare a biletelor. Discountul se obtine prin prezentarea biletului cumparat de pe iabilet.ro la receptia hotelului!



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: