Cateva vorbe cu si despre Fameless - interviu

de Cristi Nedelcu

Cateva vorbe cu si despre Fameless - interviu


Tiberiu Album, impreuna cu formatia sa, revine pe scena de la Hard Rock Cafe pe 1 Octombrie. Colega noastra, Elena, de la Bestmusic a schimbat cateva cuvinte cu ei. Ce a iesit gasiti mai jos.

1. Fameless...cum s-a infiintat proiectul? Si de ce "Fameless"?

Dupa castigarea concursului Vocea Romaniei, Tibi a vrut sa isi formeze o trupa rock. A organizat auditii pentru bassist si tobosar, in urma carora au venit in proiect Serban si Andrei, iar formula actuala, cu Mihai (Angus) la chitara a fost definitivata in luna august. Numele “Fameless” are o conotatie ironica, noi dorindu-ne, evident sa ajungem cat mai cunoscuti, insa vrem sa ne capatam recunoasterea datorita a ceea ce suntem noi de fapt, adica 4 oameni care iubesc si urmaresc primordial scopul muzicii, nu pe cel al faimei.

2. Cum a fost experienta de la Media Music Awards?

A fost prima data cand am urcat pe o scena mare, iar in fata noastra erau 40.000 de oameni, ceea ce a fost minunat! Si ne-am bucurat fiindca am putut ca la un astfel de eveniment sa ne prezentam in felul nostru natural, cu o piesa caracteristica directiei in care vrem sa mergem!

3. Cum decurge o zi din viata Fameless?

Fiecare dintre noi are propriile activitati, insa o zi din viata trupei este, in general, centrata in jurul repetiei de cateva ore pe care o sustinem aproape zilnic.

4. Tiberiu, cum s-a schimbat viata ta de cand ai castigat Vocea Romaniei?

Timpul acum imi permite sa ma ocup doar de muzica , si asta si fac , ma bucur enorm de asta , imi traiesc visul zi de zi. Acum alaturi de trupa pe care mi-am dorit-o de mult :)

5. Baieti...cand vom avea ocazia sa punem mana pe un album?

Suntem foarte aproape de a definitiva repertoriul si foarte curand vom incepe inregistrarile. Cel mai probabil ca la inceputul anului urmator vom avea un album.

6. Cum vi se pare scena muzicii rock in Romania in prezent, chiar daca sunteti la inceput de drum?

Scena muzicii rock este in dezvoltare si o observam de foarte mult timp, chiar daca trupa este la inceput de drum. Din ce in ce mai multe trupe reusesc sa iasa spre suprafata, profitand de festivalurile si sansele tot mai numeroase si de a se afirma. Ne bucura acest lucru si ne da incredere.

7. Ce artisti/trupe v-au influentat?

Pink Floyd, Foo Fighters, Soundgarden, Audioslave, Muse, Led Zeppelin, etc.

8. Pe 1 octombrie va reintoarceti la Hard Rock CAfe. Spuneti-ne cateva cuvinte despre acest show.

Va fi un concert plin de surprize. In primul rand ca va fi primul concert oficial cu noul chitarist, Angus, iar apoi, va fi plin de piese noi, care vor aparea pe materialul de studio.

9. In final...cateva cuvinte pentru fanii vostri si cititorii nostrii.

Ascultati cat mai multa muzica, mergeti la concerte si sustineti scena rock din Romania! In orice fel posibil!

Asadar, pe 1 Octombrie ne intalnim la Hard Rock Cafe din Bucuresti pentru un concert Fameless - detalii aici. Biletele sunt disponibile online pe www.iabilet.ro dar si in reteaua fizica iabilet.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: