Caz dramatic in Dubai: Tobosarul unei formatii, ucis de solist

de Buvnitz

Caz dramatic in Dubai: Tobosarul unei formatii, ucis de solist


Un concert din Dubai a avut parte de un final tragic dupa ce solistul unei formatii l-a ucis intentionat pe tobosar.

Potrivit procurorilor, mai multi muncitori au tinut o petrecere pe santierul in care lucrau. Motivul crimei? Tobosarul s-a oprit din cantat in momentul in care a aparut un prieten al solistului, invitat de acesta.

Tobosarul nu a fost insa ucis la fata locului, mai multi martori declara ca acesta a parasit petrecerea si a mers catre hotelul unde era cazat. Din cate se pare, solistul a trantit usa camerei de hotel si l-a injunghiat pe colegul sau de doua ori, dupa care s-a intors la petrecere.

Procurorii au declarat ca suspectul a fugit in Abu Dhabi unde mai multi prieteni au incercat sa-l ajute sa paraseasca tara. Solistul a fost insa gasit si arestat.

Solistul, un tanar pakistanez in varsta de 27 de ani, declara ca nu el este cel care l-a atacat pe tobosar. Cazul a iesit la iveala abia duminica.

Suspectul a fost repatriat in Pakistan pentru a fi judecat. Un raport arata ca solistul l-a urmarit pe tobosar pe holul hotelului pana cand a reusit sa-l ucida.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: