Ce inseamna Summer Well in 2015 @ "Alternative Hour"

de Cristi Nedelcu

Ce inseamna Summer Well in 2015 @


Luni 3 august, aflam povestea festivalului Summer Well, care weekendul viitor va transforma Domeniul Stirbei in paradisului iubitorilor de muzica buna.

John, invitat de Hefe la a saptea editie a emisiunii Alternative Hour, vine cu noutati despre artistii care vor performa anul acesta, dintre care amintim doar cateva nume cu o sonoritate mondiala precum Kasabian, Foals, La Roux, The Maccabees, The Wombats si Jungle.

Despre inspiratia indie-rock, despre provocarile organizarii festivalului care va insufleti Bucurestiul in perioada 8-9 august, se vorbeste mult si bine luni 3 august, dupa ora 22.00, la Music Channel.

www.summerwell.ro/editia.2015

Alternative Hour este un TV Show dedicat muzicii si culturii alternative, difuzat pe Music Channel, in fiecare luni la ora 22.00 si in reluare joi la ora 23.00.

Alternative Hour iti da intalnire saptamanal cu cele mai reprezentative nume ale vietii artistice nationale si internationale, te tine la curent cu evenimentele si cele mai updatate trenduri prin intermediul invitatilor intervievati si iti propune un playlist variat, un fusion intre curentele alternative consacrate si cele mai noi experimente ale underground-ului.

www.facebook.com/fanpagemusicchannel

www.1music.ro.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: