Cea mai groaznica anulare 2010

de Morrison

Cea mai groaznica anulare 2010


Cele mai groaznice anulari


Heaven And Hell la Sonisphere 2010

57%

Six Feet Under la Baia Mare

11%

Mastodon la Sonisphere 2010

14%

Mayhem la Cluj-Napoca

15%

Va rugam sa votati si in celelalte categorii ! Le gasiti pe toate aranjate aici: Toate categoriile Best of 2010

Ca in fiecare an METALHEAD va invita sa votati cele mai tari realizari muzicale ale anului care tocmai trece - 2010 ! Logheaza-te si voteaza ce ti-a placut cel mai mult in 2010 in fiecare din categoriile de mai jos. Daca votezi poti castiga o chitara Guitar Hero pentru PC ! Ca sa te inscrii in concurs trebuie sa comentezi mai jos si sa explici o parte din alegerile tale. Poti vota o singura data in fiecare categorie si poti vedea rezultatele intermediare abia dupa ce votezi.

Mai jos gasiti propunerile noastre impartite pe categorii. Am nominalizat doar candidati care au avut o activitate notabila in 2010 asa ca va rugam sa nu faceti galagie daca trupa sau trupele voastre preferate nu se regasesc mai jos :)



Pana pe 7 ianuarie puteti propune si alti candidati pe care nu ii regasiti in POLL-ul de mai sus, evident, specificand categoria la care ii propuneti si motivul. Nu uitati, trupe cu activitate: turnee, albume noi etc.. in 2010. Le vom analiza iar daca au avut o activitate notabila ii vom adauga in POLL.

Votarea dureaza pana pe 1 februarie 2011 iar castigatorii se vor anunta pe 2 februarie. Marele castigator sau marea castigatoare a chitarei Guitari Hero PC va fi anuntat/a tot pe 2 februarie.

Nu uita: comenteaza ce-ai votat si poti castiga o chitara Guitar Hero PC !


Multa bafta !



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: