Celelalte Cuvinte a lansat un nou single, "3 in 1"

de Cristi Nedelcu

Celelalte Cuvinte a lansat un nou single,


Formatia Celelalte Cuvinte a publicat astazi, 24 februarie 2023, o noua melodie de pe viitorul album de studio intitulat „Lumea asta” ce urmeaza sa fie lansat pe 17 martie.

Melodia trupei oradene se numeste „3 in 1” si poate fi ascultata pe Youtube mai jos.

„Foc, furtuna, gheata, napaste, urgii ... ne ducem crucea.” – a declarat Calin Pop, vocalistul si chitaristul trupei.

Noul single poate fi gasit pe serviciile de streaming si download aici.

In 17 martie puteti vedea trupa live la Hard Rock Cafe Bucuresti. Bilete gasiti aici. In 28 aprilie formatia ajunge si la Rockstadt Brasov. Bilete aici.

Discografie:
-1984 – V/A – Formatii Rock #8 – vinil, Electrecord
-1987 – LP- Celelalte Cuvinte – vinil, Electrecord
-1990 – LP – Celelalte Cuvinte II – vinil, mc, Electrecord
-1992 – LP – Se lasa rau – Vinil, Toji Production
-1994 – LP – Armaghedon- mc, CD, Vivo
-1996 – LP – Vinil Colection – MC, CD, Electrecord
-1997 – LP – Ispita – mc, Zone Records
-2004 – LP – NOS – mc, CD, Intercont Music
-2008 – LP – Stem – CD, TVR Media.
-2014 – LP - Trup Si Suflet (Live Acustic)
-2019 – LP - Electric Live (Concert Aniversar 30 De Ani - Sala Palatului Bucuresti) – CD, Universal Music Romania

Puteti gasi formatia Celelalte Cuvinte pe facebook aici pe instagram aici si pe linktree aici.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: