Celelalte Cuvinte a stabilit datele turneului pentru noul album "Lumea asta"

de Cristi Nedelcu

Celelalte Cuvinte a stabilit datele turneului pentru noul album


Trupa Celelalte Cuvinte porneste intr-un turneu de lansare a noului album, intitulat „Lumea asta”. Celelalte Cuvinte vine cu un show complet nou, care va cuprinde cea mai mare parte a pieselor de pe noul disc de studio, intr-o serie de concerte de neratat pentru fanii rock si metal.

Albumul, lansat la casa de discuri Universal Music Romania, propune o abordare noua, dar care pastreaza si amprenta clasica cu care Celelalte Cuvinte si-au obisnuit fanii in cei 41 de ani de muzica de calitate.

Albumul „Lumea Asta” va fi disponibil pe toate serviciile de streaming din 17 martie 2023, avand si editii limitate CD si vinil, pentru colectionari. Pe langa piese de pe albumul „Lumea Asta”, din concertele turneului nu vor lipsi nici hiturile care au consacrat trupa si nici alte piese din repertoriul ei de-a lungul timpului. Turneul va fi un prilej de reintalnire cu fanii Celelalte Cuvinte din aproape toate orasele mari din Romania si se va intinde pe parcursul mai multor luni.

„Scena este locul unde ne simtim cel mai bine si orice reintalnire cu fanii nostri este un prilej de imensa bucurie. Bucuria va fi cu atat mai mare cu cat de data aceasta vom putea sa impartasim cu ei noile piese Celelalte Cuvinte, de pe albumul „Lumea Asta”, un album la care am lucrat foarte mult si de care suntem mandri. Vom incerca sa ajungem in toate orasele voastre si va asteptam sa ne bucuram impreuna de noile piese.”, a spus Calin Pop, solistul vocal si chitaristul trupei Celelalte Cuvinte.

Pentru detalii si date de concerte, urmareste paginile oficiale de Facebook si Instagram Celelalte Cuvinte. De asemenea, nu uita sa te abonezi la canalul oficial de YouTube, unde poti vedea atat piesele clasice Celelalte Cuvinte, cat si noile videoclipuri.

Datele turneului sunt:
17 martie V - Hard Rock Cafe Bucuresti
18 martie S - Cafeneaua Artistilor Buzau
19 martie - Club Doors Constanta
24 martie V - TBA
25 martie S - Casa Tineretului Timisoara
26 martie D - Hardward Pub Cluj
31 martie V - Art Rock Cafe Suceava
1 aprilie S - Soho Music Hall Bistrita
2 aprilie D - Beer Biblioteca Targu Mures
6 Aprilie J - Club Hush Pitesti
7 aprilie V - Curtea Berarilor Timisoreana Ploiesti
8 aprilie S - Live Club Campina
21 aprilie V - Oldies Pub Sibiu
22 aprilie S - Aby Stage Bar Rm. Valcea
23 aprilie D - TBA
28 aprilie V - Rockstadt Brasov
29 aprilie S - TBA
30 aprilie D - Rock 'N' Roll Center Zalau
Discografie:
-1984 – V/A – Formatii Rock #8 – vinil, Electrecord
-1987 – LP- Celelalte Cuvinte – vinil, Electrecord
-1990 – LP – Celelalte Cuvinte II – vinil, mc, Electrecord
-1992 – LP – Se lasa rau – Vinil, Toji Production
-1994 – LP – Armaghedon- mc, CD, Vivo
-1996 – LP – Vinil Colection – MC, CD, Electrecord
-1997 – LP – Ispita – mc, Zone Records
-2004 – LP – NOS – mc, CD, Intercont Music
-2008 – LP – Stem – CD, TVR Media.
-2014 – LP - Trup Si Suflet (Live Acustic)
-2019 – LP - Electric Live (Concert Aniversar 30 De Ani - Sala Palatului Bucuresti) – CD, Universal Music Romania


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: