Chitaristul Evile a parasit formatia

de Vladimir Gheorghiu

Chitaristul Evile a parasit formatia


Ol' Drake, chitaristul formatiei de thrash-metal Evile, formatie ce va concerta anul acesta in Romania in cadrul Maximum Rock Festival 2013, a anuntat ca paraseste trupa. Acesta a declarat:

"Au trecut 15 ani, jumatate din viata mea, de cand am inceput sa cant cu alti 3 tipi, intr-un grup ce nu stiam ca va ajunge Evile, intr-un grup ce nu stiam ca va trece prin ce a trecut Evile si sa reuseasca tot ce a reusit Evile pana acum. Din 1999, mi-am dedicat 100% din timpul si viata mea pentru aceasta formatie, timp in care fiecare din noi s-au sacrificat (si inca se mai sacrifica) mult din punct de vedere financiar si personal. Am petrecut unele dintre cele mai frumoase perioade din viata mea in ultimii 15 ani si am intalnit niste oameni fascinanti. Am avut onoarea de a participa in atatea proiecte la care nici nu aveam curajul sa visez: am facut cover la "Cemetary Gates" in cadrul unui eveniment tribut pentru Dimebag [Pantera], am cantat in deschiderea concertelor Megadeth, Exodus si a atator trupe cu care am crescut, am inregistrat cu Destruction, am vizitatea atatea locuri din intreaga lume pe care, de altfel, nu as fi avut ocazia sa le vad niciodata.

In ultimul an insa, am simtit ca ma indepartez din ce in ce mai mult de stilul de viata aferent unei trupe care pleaca in turnee. Din punctul meu de vedere, industria muzicala pentru o trupa care canta genul pe care il cantam noi, te determina sa traiesti un stil de viata nerealist, iar eu, personal, sunt de parere ca este dificil sa traiesti si sa duci o viata normala. Acesta nu este un apel catre mila, este doar sinceritatea mea. Am ajuns la un punct unde imi doresc sa am o familie, copii, o casa, un venit constant si toate celelalte lucruri aferente si in ceea ce priveste viziunea mea, venitul si incertitudinile unei trupe care concerteaza si pleaca in turnee, in stadiul in care eu cred ca ei vor ramane, a devenit incompatibil cu felul in care vreau sa traiesc.

Nu exista urme de animozitate intre mine si restul trupei. Aceasta este o decizie pur personala si financiara la care reflectez de o perioada de timp si le urez baietilor toate cele bune; Nu pot sa nu apreciez pozitia pe care Evile o are in lumea muzicii; cunosc o multime de lume care si-ar dori sa fie unde sunt Evile acum; Vreau sa multumesc tuturor oamenilor care sustin trupa dar in special lui Digby si celor de la Earache Records. Imi cer scuze pentru cei care au ramas dezamagiti dar trebuie sa fac ceea ce este mai bun pentru mine. Nu renunt la compus si la cantat; planuiesc sa continui sa inregistrez si sa-mi scriu propria muzica intr-un proiect solo. Eu doar nu voi mai pleca in turnee. Dar voi ramane cu trupa pentru urmatoarele doua festivaluri pe care le mai avem.

Puteti ramane la curent cu tot ce fac prin Twitter sau pe Facebook. Multumesc tuturor!"



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: