Cinci filme cu si despre metalisti

de Cristi Nedelcu

Cinci filme cu si despre metalisti


Mai jos gasiti o lista cu 5 filme care au ca subiect principal muzica pe care o iubim cu totii!

Metalhead

Sau 'Malmhaus' este un film regizat de Ragnar Bragason ce a fost lansat pe 11 Octombrie 2013. Prezinta povestea unei adolescente dintr-un orasel din Islanda care asista la moartea tragica a fratelui sau mai mare. Ca urmare ea adopta stilul fratelui sau si descopera ca rezoneaza cu gusturile muzicale ale acestuia.


Lords of Chaos

Este un film care se afla in stadiul de preproductie in momentul de fata, regizorul acestuia fiind Jonas Akerlund, care a fost tobosar in Bathory pentru o scurta perioada.

La baza filmului stau evenimentele de la inceputul anilor '90 din Norvegia care au marcat istoria Black Metal-ului.

Dintre actorii care vor aparea in film ii amintim pe Rory Caulkin care il va interpreta pe Euronymous, Emory Cohen va fi Varg Vikernes, Jack Kilmer va fi Dead, Valter Skarsgard Faust iar Wilson Gonzalez va fi Blackthorn.

De mentionat este faptul ca Necrobutcher de la Mayhem a declarat in repetate randuri ca va face orice posibil sa opreasca aparitia acestui film.

Poze Poze pentru articole - Lords of Chaos

Deathgasm

O comedie horror in care doi adolescenti 'se joaca' cu magia neagra si aduc pe pamant un diavol din timpuri stravechi cunoscut sub numele de 'The Blind One'.


Tenacious D in The Pick of Destiny

Un musical/comedie in care Jack Black si Kyle Glass fac tot posibilul sa devina cei mai mari rockeri ai tuturor timpurilor. Un film in care apare si Ronnie James Dio dar si Dave Grohl in rolul lui Satan.


Gutterdammerung

Gutterdammerung este un film mut cu cei mai 'galgiosi' artisti ai scenei rock si metal.

Filmul se petrece intr-un univers in care Dumnezeu a salvat lumea de un artefact malefic, Chitara Diavolului. Dezavantajul ar fi ca acum nu mai este loc de sex, drugs and rock 'n' roll.

Printre artistii care apar in film se numara Slash, Iggy Pop, Henry Rollins, Lemmy sau Tom Araya.




Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: