Cine-i nascut in noiembrie:Sambata, Club B52 implineste cei 10 ani de-acasa!

de Alin Pildner

Cine-i nascut in noiembrie:Sambata, Club B52 implineste cei 10 ani de-acasa!


Acum 10 ani, prin 2004, orasul incepea sa petreaca mai mult. Atunci se nastea B52 The Club.

Pe 22 noiembrie, la un deceniu distanta, esti invitat la marele party aniversar. Va fi lume multa, muzica buna, dar si reciproca e valabila. In plus, se va lasa cu dans, “distractia e la maxim” si un shot B52 din partea casei de marcat.

De muzica se va ocupa Gabi (E.M.I.L./Niste Baieti).

Orice longdrink vine la pretul de 10 lei (noi nu punem ciudatenii in bautura, folosim Wyborowa, Havana sau Ballantines) si orice Ciuc, la 5 lei.

Povestea B52, Vama Veche - Bucuresti

Povestea clubului incepe in urma cu mai bine de 10 ani si o gasim pe site-ul oficial:

B52 este o stare... O stare cu radacini adanci in B52 Vama Veche. Clubul B52 a fost un pariu pus in 2002. A devenit realitate in 2003, in Vama Veche, si s-a numit, pret de o luna, Suerte, pentru ca, la jumatatea lui iulie a aceluiasi an, numele terasei sa devina B52.

Pariul de la care a pornit povestea B52 era ca in Vama Veche nu mai poti sa aduci inapoi sentimentul de Vama Veche. Dar B52 a reusit: a reusit sa aduca impreuna oameni cu acelasi feeling, care se simt bine, se distreaza si se relaxeaza impreuna. Si a mai reusit ceva: sa „fure” o particica din spiritul Vamei si sa o aduca in Bucuresti.

In 2004, dupa ce am tras obloanele in septembrie in Vama, am adunat cutiile de bere, pet-urile si meduzele, ne-am scuturat de nisip, alge, miros sarat in nari, mahmureala si am venit sa continuam povestea si in Bucuresti.

Autopromo

In aproape cei sapte ani de la lansare, B52 a trecut prin multe experiente frumoase – am gazduit o multime de concerte, evenimente, si chiar si emisiuni de televiziune („B52”, in 2005 si „Acustic”, in 2006, ambele la postul muzical TV Klumea). Si avem de gand sa promovam in continuare aceeasi stare de bine, prin noi petreceri, concerte, evenimente si tot felul de bauturi de prin meniu, sau scornite pe moment – fie shot-uri, halbe de mojito, cocktailuri sau long drink-uri corecte.

Un lucru cu care toti cei care au gustat din „experienta” B52 sunt de acord este starea pozitiva, atmosfera relaxant-amuzanta pe care o degaja locul si toti cei care „activeaza” in jurul, de-a lungul si de-a latul barului, animati de o muzica tare ca un „Flaming Lamborghini”, ce ti se urca instant la cap si te arunca dintr-un „chill” de 9 seara intr-o calatorie spectaculoasa prin reggae, hip-hop, alternativ, rock sau DnB. Pentru ca da, unul dintre cele mai importante lucruri din B52 - „lipiciul” care ne aduce impreuna si te face sa revii mereu - este muzica.

Te asteptam cu petreceri pana dimineata, cu bauturi inedite, cu un amestec de nostalgici, nou-veniti, curiosi sau „de-ai casei”, care dau locului farmecul lui specific.

Concluzia: B52 este un loc, o stare de spirit, un amalgam de aminitri sau descoperiri printre care ai toate sansele sa regasesti acea stare dulce-amortita de apus, sau poate sentimentul de energie care te cuprinde cand te arunci pentru prima data in valuri.

Data si ora: sambata, 22 noiembrie, ora 22

Locul: B52 (str. 11 iunie, nr 50)

Muzica: Gabi (E.M.I.L./Niste Baieti)

Intrare: libera, 0 RON, moca, gratis!

Facebook Event: 10 ani de B52



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: