City Fm se inchide. Dinu Patriciu il transforma in Click Fm

de Buvnitz

City Fm se inchide. Dinu Patriciu il transforma in Click Fm


Schimbari la City Fm, postul cumparat in primavara acestui an de Dinu Patriciu. Vineri, realizatorii City FM au fost anunai de Cristi Raileanu (directorul general al postului) ca emisiunile radioului se suspenda, anunta paginademedia.ro

Postul detinut de patronul Adevarul Holding urmeaza sa fie relansat sub numele de Click Fm, dupa cum paginademedia.ro a scris aici.

Doi dintre realilzatorii City FM si-au luat la revedere de la ascultatori, prin intermediul paginii de Facebook a postului. Mesajele lor, in continuare.

Marcel Platon, realizatorul emisiunii “City City Bang Bang…”:

“A venit momentul meu… fiind cel mai nou sosit in echipa CityFM si cel mai batran…dar cu bucurii marunte, va rog sa-mi permiteti sa va doresc : la multi alaturi de ceea ce inseamna ROCK! Nu conteaza de ce plec, conteaza doar ca EXISTATI!
Ciao si sunt convins ce ne vom regasi repede…nu voi cauta foarte mult:)” (vineri, 5 august).

Mihai Bara, realizatorul emisiunilor “Morning Rocks” si “Rock the movie”:

“desi mi-am pregatit de saptamana trecuta iesirea din scena CityFM, iata ca am mai primit un weekend, ultimul de aceasta data. : ) So, we are going out in style, motiv pentru care playlistul il veti face voi zilele astea doua (…) ” (sambata, 5 august).

Tensiunile dintre noul proprietar si realizatorii postului au ieit la iveala inca de luna trecuta

In emisiunea Aerobaza Kamikaze, din 22 iulie, caiva ziariti de la publicaia de satira l-au ironizat pe Dinu Patriciu, acum propietarul revistei Catavencii.

“Avem un mesaj pentru un coleg de profesie, editorialist, Dinu Patriciu”, a spus Ducu Hancu. “Hai ca in eu ua, spune repede”, s-a oferit colegul de emisie Andrei Mantog.

Mesajul lui Ducu Hancu: “salariile City FM nu s-au platit de trei luni” (de cand Dinu Patriciu a preluat postul de radio).



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: