Clubul Colectiv a ars la lansarea Goodbye To Gravity

de Cristi Nedelcu

Clubul Colectiv a ars la lansarea Goodbye To Gravity


In seara zilei de 30 octombrie la lansarea noului album Goodbye To Gravity, din cauza unor efecte pirotehnice folosite fara aprobare, tavanul s-a aprins si in 30 de secunde tot clubul Colectiv a luat foc datorita unei explozii. UPDATE: Surse anunta ca sunt 25 de morti.

Daca ati avut prieteni acolo sunati la 021.2069291 pentru a afla starea lor.

Update: lista de victime (raniti) de la spitale poate fi gasiti aici (cautati si in comentarii)

Sunt zeci de ambulante la club si ranitii sunt dusi la spital. Momentan (ora 23:00) nu se stie daca sunt si morti dar se estimeaza sute de victime care sunt impartite intre spitalele din Bucuresti. Foarte multe persoane din scena rock si metal cunoscute noua tuturor probabil sunt acum ranite. Din surse am aflat ca cei arsi sunt arsi pe peste 70% din suprafata corpului.

Concertul a fost organizat chiar de Goodbye To Gravity iar ce s-a intamplat este o lectie serioasa pentru toata lumea de a nu mai folosi nimic nicaieri fara autorizatie.

Toate showurile organizate de METALHEAD acolo din viitorul apropiat, Bucovina de pe 5 decembrie si Primordial de la Metalhead Awards din ianuarie, vor fi mutate in alte locatii. Biletele raman valabile.

Suntem alaturi de cei implicati in acest accident teribil..

Va tinem la curent..

Foto: Vlad Busca



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: