Coma a lansat noul single "CALISTA"

de Cristi Nedelcu

Coma a lansat noul single


Coma a lansat “CALISTA”, al patrulea single de pe “Acordul parintilor”, programat sa apara in primavara 2023.

“De multe ori, incercand sa ne rezolvam problemele, ne-am trezit ca tot ce am realizat a fost sa nenorocim situatiile si mai tare.... CALISTA vorbeste despre toate partile noastre conflictuale la care nu dorim sa renuntam, dar si despre urmarile posibile la care nimeni nu se mai gandeste.

Pe “Acordul parintilor” piesele sunt gandite in tandem, opunand diferite teme ale trairilor noastre interioare ascunse sau uitate ca intr-o balanta, in speranta unei confruntari care sa duca la echilibru. CALISTA este gandita a fi asezata langa IZA, explorand variante de convietuire intre Conflict si Liniste ” a declarat formatia Coma.

“AURORA” a fost primul cantec de pe "Acordul parintilor". El poarta numele zeitei romane a diminetii pentru ca mesajul sau este strans legat de puterea pe care o poate avea acest moment al zilei asupra omului, asupra ta - acea putere de a te face, pierzandu-te in razele ei, sa ai curaj sa pornesti spre dorintele tale cele mai abandonate, sa le scoti la iveala si sa le permiti sa explodeze.

“NYX” a fost a doua melodie lansata de COMA de pe urmatorul material, care a sosit ca o promisiune catre "sine". Noaptea (Nyx), de pe pozitia de "sfetnic cel bun", ajuta la limpezirea gandurilor, iar floarea de Nu-ma-uita, prin proiectarea semnificatiei asupra propriei persoane, stabileste conditiile functionarii acestei promisiuni.

“IZA” a fost al treilea single de pe ”Acordul parintilor” si poarta numele unei prietene a formatiei care, cu o inregistrare a interpretarii la pian, in maniera proprie, a unei piese COMA, a adus inspiratie si liniste Tema muzicala este construita din sample-uri inspirate din acea inregistrare, iar versurile merg pe aceeasi linie a introspectiei, gravitand in jurul ideii de impacare.

”Acordul parintilor” este colectie de sase melodii, rezultata in urma unui experiment desfasurat in timpul pandemiei, cand membri formatiei au lucrat individual. Materialul urmeaza sa apara in primavara anului urmator.

”CALISTA” a avut premiera vineri, 25 noiembrie, pe canalul oficial de YouTube COMA, s-a auzit pentru prima data in avanpremiera, in emisiunea Avanpost Radio Guerrilla, iar fanii au putut sa o asculte pentru prima data live in cadrul unui concert de lansare in Club Control, pe 24 noiembrie.

Noul single - ”CALISTA” este disponibil pe toate platformele digitale aici.

Coma inseamna:

Catalin Chelemen – Voce
Dan Costea – Voce, Chitara
Razvan Radulescu (DJ Hefe) – Clape (Scratches/ Samples)
Sorin Petrescu – Chitara Bass
Razvan Albu – Tobe
Matei Tibacu-Blendea – Chitara



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: