Comunicat Monsters Of Transylvania

de Morrison

Comunicat Monsters Of Transylvania
Organizatorii festivalului Monsters Of Transylania ne-au trimis urmatorul comunicat:

Ne aflam la aproximativ o luna inaintea datei in care trebuia sa se tina cea de-a 3-a editie a Festivalului International MONSTERS OF TRANSYLVANIA RockFest, astfel ne-am gandit ca ar fi bine sa dam un Comunicat Oficial legat de acest eveniment.

Din pacate trebuie sa va anuntam ca nu vom putea organiza festivalul M.O.T. 2007, motivele fiind mai multe: intai de toate, din ce in ce mai scazutul interes al ROCKERILOR din Romania pentru asemenea Festivaluri Internationale (M.O.T., EUROCK etc.), plus si alte motive independente de noi. Oricum va asiguram ca am purtat deja negocieri foarte serioase cu impresarii unora dintre cele mai mari formatii BRAZILIENE si Americane, asadar va depinde "doar" de sponsori, daca vom organiza sau nu, un NOU M.O.T. probabil in 2008.

Primaria Municipiului Tg. Mures precum si Consiliul Judetean Mures si-au aratat deja interesul de a fi din nou co-organizatori si sustinatori ai acestui Eveniment International, si cu un posibil ajutor financiar din partea unor seriosi sponsori Nationali si Internationali, la anul in octombrie vom putea vedea din nou la Tg.Mures un Adevarat Festival (100%) ROCK International, care deja a devenit o traditie printre tinerii din Romania!

Acesta ar trebui sa fie "MONSTERS OF TRANSYLVANIA RockFest 2008"!


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook