Concert Ashaena si Carpatica in Ageless Club

de George Lazar

Concert Ashaena si Carpatica in Ageless Club


MetalSupport & Rusidava Management va invita duminica, 3 iunie de la ora 19:00, in Ageless Club din Bucuresti la un concert cu:

ASHAENA
Heathen / Pagan Metal
http://www.facebook.com/AshaenaBand
Ashaena a luat fiinta in iunie 2006. Mai taaziu, alti membri s-au alaturat trupei.
Primele repetitii au avut loc un an mai tarziu, dupa care in august 2007, Ashaena a avut primul sau concert la Galati intr-o formula care a inclus vioara. Au urmat mai multe concerte in intreaga tara, dar fara violonist. Tot timpul sunetul Ashaena a vrut sa fie aproape de folclor.Daca va intrebati ce inseamna Ashaena, trebuie sa se stie ca acesta a fost numele Marii Negre, folosit de stramosii nostri, dacii, in limbajul lor, in sensul de "albastru inchis", "misterios", "profund". Ashaena canta metal moldovenesc pagan, cu o multime de influente luate din mitologia romaneasca, folclor si istoria antica. In februarie 2008, Ashaena a intrat in studiourile "Negura Music" din Timisoara. Trupa a inregistrat primul album oficial numit "Cei Nascuti Din Pamant". Albumul are noua piese si noua interludii. Prin muzica sa, Ashaena incearca sa onoreze si sa laude memoria stramosilor nostri, sa promoveze si sa apere traditiile si folclorul romanesc si sa-i pastreze vii in inimile oamenilor pe cei care si-au dat viata pentru acest pamant.

Componenta :
Cosmin "Hultanu" Duduc - Guitar, Clean Vocals, Wooden Pipes and Flutes
Alex "Strechia" Duduc - Drums, Percution,
Alex Vranceanu - Guitar, Vocals
Ion "Johnny" Dediu - Bass

CARPATICA
Pagan Black Metal
http://www.facebook.com/carpatica
Carpatica este una dintre putinele trupe romanesti care inca incearca sa promoveze obiceiurile din trecut si mitologia in versuri. Trupa s-a format la inceputul anului 2009 in Bucuresti, Romania. Primul concert al trupei a fost la Ost Mountain Fest,in deschiderea Belphegor, Ava Inferi, Negura Bunget etc. Trupa s-a confruntat cu anumite modificari, ramanand intr-o formula de sapte, combinand instrumentele traditionale din metal cum ar fi chitara, tobe, etc, cu instrumente precum vioara, flaut, si instrumente traditionale romanesti, caval, tulnic. Anul 2011 a adus pentru Carpatica, in afara de concerte de club locale, doua turnee cu Negura Bunget (februarie-martie si noiembrie-decembrie) si inregistrarea albumului de debut intitulat "La Capatul Vremii". Albumul are o varietate de invitati, cum ar fi Ageru Pamantului (ex-vocalist Negura Bunget), Inia Dinia (clape Negura Bunget) si Dumitru Palagniuc la flaut.

Componenta :
Matei - Harsh Vocals, Tulnic, Caval
Sobo - Bass guitar
Sasa - Violin
Ghi - flute
Andrei - Guitar, Backing Vocals
Sorin - Guitar
Paul - Drums

AN THEOS
Epic Folk Metal
https://www.facebook.com/AnTheosBand

"An Theos" s-a infiintat in primavara anului 2010, stilul abordat fiind epic-folk-metal. Formatia poate sustine concerte atat acustice, cat si amplificate, varietatea instrumentelor fiind un atuu in compozitiile acesteia.
Formatia a urcat pe scena mai multor cluburi bucurestene, la sfarsitul acestui an fiind preconizata aparitia primului album.

Componenta :
Silvia - female vocal
Florin - male vocal/tulnic/dramba
Simona - violin
Daniel - keyboards
Gabi - solo guitar
Dan - rhythm guitar
Seba - bass
Gomez - drums

Intrare: 15 lei.

Evenimentul va beneficia de stand merchandise al trupelor participante + Bestial Records + "Fabrica de Broderii" + "Rusidava Management" (Interitus Dei, Ka Gaia An, Psychogod).

De asemenea, puteti achizitiona abonamente la ARTMANIA FESTIVAL la pretul promotional de 80 lei.


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: