Concert cu supergrupul HAIL! la Safe House din Bucuresti

de Buvnitz

Concert cu supergrupul HAIL! la Safe House din Bucuresti


Supergrupul HAIL! va concerta pentru prima data in Romania, la Bucuresti, pe data de 29 Martie 2012, incepand cu ora 20.00, in clubul SAFE HOUSE .

In cadrul concertului de la Bucuresti componenta HAIL! va fi formata din:

Tim "Ripper" Owens (ex Judas Priest)
Paul Bostaph (ex Testament, Exodus, Slayer)
James Lomenzo (ex Megadeth, Ozzy Osbourne)
Dave Linsk (Overkill).


Trupa a fost formata in anul 2008 de catre Andreas Kisser, Tim Ripper Owens, Dave Ellefson si JimmyDeGrasso. Acestia au avut cateva turnee in Europa si America in perioada 2009 si 2010.

Biletele pentru concertul pe care HAIL! il va sustine in Safe House vor fi puse in vanzare incepand cu data de 08 Martie, pe www.Myticket.ro si in reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu si retelele afiliate Myticket, la pretul de 40 RON pana pe data de 29 Martie, urmand ca in ziua concertului pretul sa fie de 50 RON.

In deschiderea concertului vor canta sarbii de la POLLUTION - thrash metal. Trupa a fost formata in anul 2007, abordand genul thrash metal. Acestia au lansat primul album intitulat "Modern Warfare" in anul 2010.

Clubul Safe House este situat pe strada Popa Nan, nr 82, langa Universitatea Hyperion. Mijloacele de transport cu care se poate ajunge la locatie: tramavaiele 40, 56, 55, 14, autobuzul 133, metrou (Statia Piata Muncii).

Este interzis accesul cu bauturi alcoolice aduse din afara clubului.

Event fueled by Monster Energy Romania.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: