Concert de revelion in Club Fabrica

de Buvnitz

Concert de revelion in Club Fabrica


Pe data de 31 decembrie va avea loc petrecerea de Revelion a anului 2012 in club Fabrica (Strada 11 iunie, nr.50) incepand cu orele 21:00.

In decursul noptii cei prezenti vor avea parte de 3 concerte: Les Elephants Bizarres, The Moood si Trupa Veche, iar gazda serii va fi Dj Jiji, care va asigura atmosfera de dans la warm-up, in pauzele dintre concerte, precum i la after-party.

Les Elephants Bizarres s-au infiintat in anul 2007, creand un stil muzical inedit care oscileaza dinspre funk catre punk, insa daca ar fi sa se incadreze intr-un stil anume, elefantii ar canta alternative/indie. Cei cinci membri: Stefan (voce si chitara), Catalin (chitara si backing vocals), Mihai (bass si backing vocals), Nae (sintetizator) si Claudiu (tobe) au avut o vara plina de concerte si festivaluri.

The MOOoD este o trupa de rock alternativ din Romania, formata in aprilie 2006 din Marius Moise (voce), Bogdan Spirea (tobe, backing vocals), Mircea Valah (chitara, backing vocals) si Virgil Chitu (bass). De la primul concert, in noiembrie 2006, trupa se afla intr-o continua evolutie, cantand alaturi de artisti romani ca OCS, Timpuri Noi, Kumm, Zob, Luna Amara si multi altii.

Baietii The MOOoD nu s-au multumit cu publicul roman si au inceput sa cante in alte tari precum Olanda si Serbia unde au prestat cu succes pe aceasi scena cu Arctic Monkeys, Prodigy, Korn, The Madness, Mando Diao, Santana, The Killers, Franz Ferdinand, Moby, Motorhead, The Ting Tings si multi altii.

Trupa Veche este formata din membrii fondatori ai formatiei Vama Veche, Traian Balanescu i Liviu Manescu, impreuna cu Bogdan Olaru la voce, Doru Cinca la tobe i Bogdan “JaJa” Sandu la chitara. Din anul 2007, Traian Balanescu i Liviu Manescu au format Trupa Veche unde vor sa continue povestile de dragoste incepute cu Vama Veche.

Fiecare formatie va concerta timp de 60 de minute la intervale de o ora.
Intrarea costa 20 de lei si asigura intrarea si la petrecerea de Revelion din B52.

Despre Club Fabrica
Club Fabrica este locul in care muzica rock si punk se intalnesc cel putin o data pe saptamana printr-un concert live. Este unul dintre cele mai ofertante locuri din capitala de desfasurare al unui concert alternativ, recunoscut ca unul dintre cele mai populare cluburi pentru evenimentele de cultura underground din ultimii ani.

Despre Urban Resort
Urban Resort este o oaza urbana care reuneste in acelasi complex Cluburile Fabrica si B52, terasa si pub-ul Fabrica dotate cu bucatarie si bar, Industrial Skatepark – primul skatepark indoor deschis oficial in Romania, Fabrica de Catarat, magazine de haine si accesorii destinate sporturilor extreme. Toate acestea pe Strada 11 iunie, nr. 50 din Bucuresti, la 15 minute de mers pe jos de Piata Unirii.

LES ELEPHANTS BIZARRES - ora 22:30

THE MOOOD - ora 00:30

TRUPA VECHE - ora 02:30



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: