Concert Delta Pe Obraz - finalul seriei #LightSessions din Expirat Halele Carol

de Cristi Nedelcu

Concert Delta Pe Obraz - finalul seriei #LightSessions din Expirat Halele Carol


Seria de concerte #LightSessions va lua sfarsit pe 27 septembrie, cu o reprezentatie inedita a formatiei basarabene Delta Pe Obraz, intitulata „The Autumn”, in Bucuresti.

Ultima luna de adieri calduroase se apropie de final, asadar, cat de curand, ne vom lua ramas bun si de la concertele outdoor, pentru intreaga perioada a sezonului rece. Cel mai bun prilej de a sarbatori o vara reusita e ultima editie Light Sessions, in cadrul careia Delta Pe Obraz va aduce in scena un concept nou. Privim optimist inainte cu „The Autumn”.

„Light Sessions” este o serie de concerte organizate de BandBook in colaborare cu Expirat Halele Carol din Bucuresti, din dorinta de a ne aduce mai aproape de artisti, intr-un cadru intim, sub cerul liber. Provocarea lansata trupelor va fi aceea de a veni in fata publicului din Bucuresti cu interpretari stripped-down, acustice sau down tempo ale muzicii lor.

Conceptul Light Sessions din acest sezon se incheie intr-un format mai intim decat ne-a obisnuit, intampinand toamna cu poezie, apropiere si rock-ul atat de indragit al basarabenilor de la Delta Pe Obraz. Formatia a trecut Prutul in luna martie, ajungand direct in Expirat cu un show electrizant si se intoarce de aceasta data cu un concept nou „The Autumn”. Concertul se bazeaza pe o atmosfera mult mai linistita prin intermediul careia isi propune sa atinga niveluri mai adanci si mai intime de profunzime.

Delta pe Obraz se naste in 2016, la Chisinau, cand Gheorghe Gusan si Cristian Chirila, colegi la actorie, incep sa se joace cu poezii pe acorduri de chitara, osciland sonor intre poetry rock si folk. POT Music, concursul pentru tinere talente din Republica Moldova, aduce in peisaj alte doua personaje, din zona indie-rock si in scurt timp Delta pe Obraz devine o trupa care incepe sa se faca remarcata, in deschiderea concertelor Fara Zahar, Gandul Mitei, Coma sau Luna Amara.

In prezent, baietii au adunat mai multe concerte inventive in portofoliu, fiind intr-o continua metamorfoza artistica, de la concepte acustice, pana la format de cantare silentioasa si, iata, pe 27 revin cu inca o transformare muzicala. In plus, Delta Pe Obraz starneste interesul prin provocarea pe care si-au impus-o inca de la debutul scenic din Romania, sa scoata o piesa in fiecare data de 20 a lunii. Din povestea lui „20” se desprind deocamdata „Minte-i Frumos”, „Epitaf”, „Nu ma ating”, „Fluturi”, „Limpede” si „Obuze” - ultimul single lansat.

„Intre artist si public, la concerte exista de cele mai multe ori o bariera invizibila, pe care ambele parti si-ar dori, credem noi, sa o darame. Ne-am intrebat cum am putea oare face asta si ne-am dat seama ca solutia este, poate, o renuntare la artificii, la roluri si la rutina. A rezultat un concept special pentru vara, cu concerte la apus: ceva light, cu gheata. I-am provocat si pe artisti sa-si adapteze usor conceptul de spectacol si abia asteptam sa savuram impreuna ce ne-au pregatit”, a declarat echipa Bandbook despre seria Light Sessions.

Biletele sunt disponibile prin iaBilet.ro aici.

Early Bird - 50 lei

Pre-sale - 60 lei

At the door - 70 lei

Elevi si studenti - 30 lei - Biletele valabile doar at the door in baza carnetului de note sau a legitimatiei de student

Copiii sub 12 ani au acces gratuit atat timp cat sunt insotiti de un adult platitor de bilet.

Mai multe detalii despre concert se pot gasi pe pagina dedicata aici.

Un eveniment marca BandBook.

BandBook reprezinta platforma de servicii integrate care le ofera artistilor o punte intre ei si entitatile care se invart in jurul acestora, de la fani, la organizatorii de evenimente, pana la actorii media relevanti din piata. Misiunea platformei este sa le ofere artistilor, fie ei cu un nume deja sonor sau aflati la inceput de drum, acces la o gama personalizata de servicii, care sa ii ajute sa isi atinga si sa isi fructifice potentialul.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: