Concert Discoballs live la sesiunile GuerriLive

de Chaos Lore

Concert Discoballs live la sesiunile GuerriLive


GuerriLive Radio Session. 15 concerte sustinute de trupele noului val din muzica romaneasca, gazduite si transmise in direct din Studiourile Radio Guerrilla. Unul pe saptamana, in fiecare luni, de la 7 seara. Maestrul de Ceremonii, Bogdan Serban.

Pe 25 octombrie - DISCOBALLS! In direct din Studiourile Radio Guerrilla...

...Legat de concertul de luni si de faptul ca nu vor putea sa se miste prea mult in studio - asa cum o fac, frenetic, in concerte, Discoballs spun "ca vom fi imobilizati in studio va fi ceva nou pentru noi; partea frumoasa este ca muzica Discoballs va deveni "radiofonica". Suntem si noi curiosi cum ne vom manifesta p-acolo, ca de sunat sigur va suna bine".


Discoballs, biografie romantzata:

La inceputul anului 2008 (nu se stie exact data - aceasta se va stabili ulterior, cand baietii vor hotara brusc sa faca un concert aniversar) s-a creat proiectul Discoballs. Muzica electronica, improvizatie fara limitele genurilor. Numele a venit in circumstante necunoscute - DISCOBALLS - o provocare, un manifest, un curent, un show - con cojones y con corazon.

La scurt timp proiectul s-a prezentat pe la party-uri, festivaluri, cluburi. Improvizatia a dominat atmosfera, publicul a rectionat (adesea prin ridicare de spranceana), Discoballs didn't give a f**k, Discoballs rocked!

Pe parcursul a un an, fara inregistrari oficiale, muzica celor trei s-a definit sub forma unor melodii (slagare) iar improvizatia a luat locul ciresei de pe tort in live-act si a ramas la baza procesului de creatie.

In vara lui 2009, Discoballs au fost prezenti la toate festivalurile de profil din tara. O tara in care fenomenul muzicii electronice (mai ales ca live performance) abia ia forma unui embrion, poate a unui fetus si, cum bine stim, a pair of Balls were needed at the very begining.

Istoric, cam atat, istoria factuala se scrie acum!


Discoballs inseamna:
Alexei - synth / programming
Mizdan - bass synth
Cristian - drums / percussion


Unde ii puteti gasi:
http://www.myspace.com/thediscoballsproject
http://www.facebook.com/pages/discoballs/79625932537
http://www.youtube.com/discoballsromania


PS: Cel mai recent hit Discoballs - "Watch out!" se aude in heavy rotation la Radio Guerrilla, asa ca puteti sa-l votati fara mila no1 in TopShow ;)







Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: