Concert Gothika si Inopia in Silver Church din Bucuresti

de Ion Sorin Turcu

Concert Gothika si Inopia in Silver Church din Bucuresti

Dupa o intarzere de peste jumatate de ora trenul celor de la Gothika ajunge la Gara de Nord. Baietii, desi foarte obositi dupa concertul de ieri din Sofia si drumul spre Bucuresti, sunt bine dispusi si asteapta cu nerabdare concertul din aceasta seara din The Silver Curch Club, sperand ca cei ce vor fi prezenti sa se distreze impreuna cu ei.

The Silver Church Club din Bucuresti gazduieste astazi, 2 iunie, de la ora 20:00, evenimentul Gothic Evening organizat de Stay Metal Forever in colaborare cu Music Hub, in cadrul caruia vor concerta trupele Gothika si Inopia.

Gothika este o trupa de industrial/new wave din Japonia, formata din Andro (vocal) si #449 (keyboard & programming). Stilul lor cuprinde influente din Rammstein, Bauhaus si Orchestral manouvers in the dark, un sound gothic cu versuri imorale, ce incita publicul concert de concert.

Poze Concerte - GothikaDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook