Concert jazz cu Chucho Valdez in Sibiu

de Buvnitz

Concert jazz cu Chucho Valdez in Sibiu


Sambata, 14 mai, Chucho Valdes si grupul The Afro-Cuban Messenger vor concerta pe scena Sibiu Jazz Festival 2011, la Sala Thalia incepand cu ora 21:00.

Aflat la editia 41, Sibiu Jazz Festival este cel mai vechi festival de acest gen din Romania si unul dintre cele mai vechi festivaluri de jazz din lume.

Cei care vor participa la concert vor avea la dispozitie un punct de vanzare la fata locului cu cele mai recente albume ale artistului si multe alte titluri de gen.

Pianistul Chucho Valdes este castigatorul a nu mai putin de noua premii Grammy, dintre care ultimul obtinut in 2011 pentru cel mai bun album la sectiunea Latin Jazz.

Pentru acest album, Chucho Valdes joaca un triplu rol: acela de compozitor, producator si interpret.

Cu mai bine de 80 de albume inregistrate, de-a lungul timpului, artistul a urcat pe aceeasi scena cu nume ca Herbie Hancock, Dizzy Gillespie, Wynton Marsalis sau Chick Corea.

In perioada 8-15 mai 2011, la Sibiu in cadrul editiei 2011 a Sibiu Jazz Festival va puteti bucura de o serie de nume mari ale jazz-ului mondial. Biletele pentru festival sunt disponibile online pe eventim.ro



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: