Concert Jean Michel Jarre joi seara la Sala Palatului

de Buvnitz

Concert Jean Michel Jarre joi seara la Sala Palatului

Dupa un show sold out sustinut la Bucuresti in 2008, Jean Michel Jarre revine in Romania in aceasta seara, la Sala Palatului, in cadrul primului sau turneu european numit simplu “2010”. Turneul este un tribut adus scriitorului SF Sir Arthur C. Clarke, iar organizatorul concertului din Bucuresti este Fundatia Phoenix.

Artistul promite o productie extraordinara, un concept nou, care include un mix de tehnologie de ultima generatie in materie de sunet, lumini si efecte speciale. Jean Michel Jarre va canta piese de pe toate discurile sale de succes, inclusiv de pe albumul remasterizat si lansat in 2007 “Oxygene” cat si de pe albumul “Teo& Tea” lansat in acelasi an.

“Teo & Tea” este un album care s-a lansat in martie 2007 si cuprinde 13 piese, care spun povestea a doi indragostiti. Soundul acestui disc este mult mai cald si mai senzual si se indeparteaza mai mult de sunetul mecanic. Despre acest album Jarre declara: “Albumul descrie diferitele trepte ale unei relatii. Nu banii, puterea sau sexul sunt ceea ce te fac fericit; este vorba despre iubire. Cred ca toata lumea are aceasta obsesie de a gasi iubirea. Asa ca el este Teo si ea este Tea. Este povestea a doua personaje indragostite si expectatiile lor despre relatie. Poate va dura o luna, un an sau toata viata”.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: