Concert John Schlitt (Petra) la Cluj-Napoca

de Morrison

Concert John Schlitt (Petra) la Cluj-Napoca
John Schlitt (fost solist al trupei Petra) va sustine la vara un concert in Romania. Spectacolul va avea loc la Sala Sporturilor Cluj-Napoca pe data de 15 iunie 2009, incepand cu ora 19.00.

Biletele sunt disponibile incepand de azi (15 aprilie) in reteaua Kerigma (prin comanda online pe site-ul kerigma.ro sau direct de la librariile Kerigma din Cluj-Napoca, Oradea sau Timisoara).

Pretul unui bilet este de 45 ron.

John William Schlitt a devenit cunoscut in plan international ca membru al formatiei Petra, al carei solist vocal a fost din 1986 pana la incetarea activitatii formatiei, in 2005.

Trupa Petra, fondata in 1972, a fost una din cele mai cunoscute si de succes trupe crestine de muzica rock din lume cu vanzari de peste 7 milioane de discuri.

Pe langa activitatea de solist al acestui grup, John Schlitt a inceput si o cariera solo la mijlocul anilor 90, inregistrand pana in prezent 3 albume.

Cel mai recent, The Grafting, va fi promovat in cadrul unui turneu european, care va debuta cu spectacolul de la Cluj-Napoca.

Bestmusic


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: