Concert La Otracina si Kadavar in club Fabrica din Bucuresti

de Chaos Lore

Concert La Otracina si Kadavar in club Fabrica din Bucuresti


Sambata, 19 mai 2012, La Chambre Du Chat si BHCB va invita in Club Fabrica la concertul a doua trupe de new-wave heavy psychedelia/space-rock de exceptie : LA OTRACINA ( heavy psychedelic space rock/stoner,Brooklyn,NY/US) & KADAVAR (heavy progressive trio, Berlin/DE).

Open doors : 21.00
Damage : 15 RON

LA OTRACINA (heavy psychedelic space rock/stoner,Brooklyn,NY/US)

http://laotracina.tumblr.com/
http://www.myspace.com/laotracina
http://www.facebook.com/LAOTRACINA

La Otracina a fost formata in Brooklyn, NY in vara anului 2003, de catre tobosarul Adam Kriney si chitaristul Joshua Anzano (membru al Tee Pee Records’ Titan), pentru a explora cele mai adanci si fantastice taramuri ale psihedelicului, prog, si krautrock, punand accentul pe explorarea improvizatiilor si energiei muzicale. Inspirandu-se din notele grele psihedelice ale trupelor precum Flower Travellin’ Band, Guru Guru, King Crimson, Neu!, Yes, Agitation Free, Blue Cheer, Amon Duul, La Otracina si-a sedimentat radacinile avand ca influente anii ’60 cu improvizatiile de free-jazz , minimalismul classic si extremele noise/psych japoneze underground.
La Otracina’s brew of cosmic music is a ride across the galaxy, a slice of magical lemon wedges, a rainbow of crystallized comet dust." (sursa:©http://www.last.fm/music/La+Otracina )

Line-up:
Adam Kriney - drums
Evan Sobel - electric guitar
Nick Lee - electric bass guitar

KADAVAR (heavy progressive trio, Berlin/DE)

http://www.myspace.com/kadavar1969

http://www.facebook.com/pages/KADAVAR/108072095944589

Kadavar este o trupa de doom/classic stoner rock din Berlin, Germania. Acestia pot acapara cu usurinta fanii Black Sabbath, Led Zepplin, Hawkwind si ai altor trupe marete din anii ’70. Asa cum afirma si casa lor de inregistrari, Kadavar, nu vin cu nimic original, insa mixand influentele trupelor amintite mai sus devin originali.Albumul lor de debut, o combinative innebunitoare de rifturi care te duc cu gandul la zilele de glorioase de High Voltage Rock; nu e nimic pretentios la acest album, doar 3 tipi care se distreaza si fac muzica bun, aducand un omagiu unui stil ce nu va apune niciodata.
This album just pisses all over the competition. Plain and Simple. If you want top-notch Doom/Classic/Stoner Rock riffs then this is place to be. Awesome stuff." ( sursa: © http://thesludgelord.blogspot.com/2012/03/kadavar-st-album-review.html)

Line-up:
Wolf Lindemann - Vocals / Guitar
Mammoth - Rivoli
Tiger - Drums



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: