Concert lansare Manuela Cara in Art Jazz Cafe Bucuresti

de Chaos Lore

Concert lansare Manuela Cara in Art Jazz Cafe Bucuresti


Iubitorii muzicii de jazz au ocazia sa asculte pe 22 octombrie de la ora 21:30 in Art Jazz Club concertul de lansare al albumului "Let’s Fall In Love"(American and Romanian Gold Songs) al artistei Manuela Cara care canta impreuna cu pianistii Jancy Korossy si Ramona Horvath.

Manuela Cara - voce si pian, ii va avea ca invitati pe Puiu Pascu- pian si Ciprian Parghel- contrabas si promite fanilor un concert cu adevarat special.

Pe CD, patriarhul jazzului romanesc, Jancy Korossy si tanara pianista Ramona Horvath creeaza impreuna o autentica punte intre generatii si reusesc sa puna in valoare vocea senzuala si implinita a Manuelei Cara.

Manuela Cara s-a nascut in Bucuresti, intr-o familie de muzicieni. A studiat vioara si pianul la Liceul de muzica George Enescu din Capitala, apoi canto-muzica usoara si jazz la Scoala Populara de arta din Bucuresti in clasa renumitei profesoare Florica Orascu. Artista a studiat jazz-ul cu Johnny Raducanu intre 1982 si 1987 si a debutat, obtinind Premiul I la Festivalul sibian de jazz din 1983 cantand cu Johnny Raducanu.

A cantat apoi la Festivalurile de jazz din Brasov (impreuna cu fratii Ovidiu si Decebal Badila), Costinesti si Iasi, dupa care a fost aplaudata pe multe scene de jazz din tara si strainatate: Franta, Germania, Olanda, Belgia si Canada.

In decembrie 2006 s-a numarat printre invitatii lui Jancy Korossy la Concertul aniversar- 80 de Ani-de la Ateneul Roman.

Manuela s-a stabilit cu familia in Canada in 1995 si a venit in Romania atat pentru lansarea oficiala al acestui album cat si pentru a se intalni cu publicul bucurestean, pe care il apreciaza foarte mult. Artista este incantata de faptul ca va fi prezenta pe scena si ca va canta alaturi de muzicieni cu adevarat talentati.

Nu rata o seara autentica de jazz! Esti asteptat sa vii si sa te indragostesti de muzica de calitate! Manuela Cara va fi prezentata publicului de catre Alexandru Sipa, Presedintele Fundatiei Muzza.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: