Concert Ne Obliviscaris la Quantic Club

de Cristi Nedelcu

Concert Ne Obliviscaris la Quantic Club


Australienii de la Ne Obliviscaris canta pe 5 iunie 2023 in Quantic Club din Bucuresti.

Ne Obliviscaris (pronuntat „Nay Ob-li-vis-kar-is” , tradus „nu uita”) este o trupa moderna de metal progresiv din Australia. Sunetul lor este inradacinat in extreme metal abordand un progressive metal cu influente de death si black, trupa fiind recognoscibila pentru celebrele growl-uri, beat-uri extreme si tremolo. Totusi, Ne Obliviscaris utilizeaza si viori si voci clean tocmai pentru a crea un mix perfect de brutalitate si armonie.

Bazele formatiei au fost puse in 2003 in Melbourne, Australia, iar pana in prezent au lansat patru albume de studio, cel mai recent, 'Exul', in luna martie a acestui an. Albumul se poate asculta integral mai jos in articol.

Ne Obliviscaris au urcat pe scena celor mai importante festivaluri ale lumii si au fost in turnee alaturi de nume importante ale muzicii metal precum Cradle of Filth, Wintersun sau Ihsahn.

Acum aveti ocazia sa vedeti live trupa, in Quantic Club din Bucuresti, in 5 iunie 2023. Primele 200 de bilete au pret earlybird si se pun in vanzare pe iabilet.ro, aici, la urmatoarele preturi:

- Primele 200: 89 lei
- Urmatoarele 200: 99 lei
- In presale: 109 lei
- La acces: 120 lei

La pretul acestora se adauga comisionul de emitere bilete al agentiei de ticketing.

Copiii sub 7 ani au intrarea libera insotiti de un adult care are bilet.

Un eveniment METALHEAD



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: