Concert online Mike Godoroja & Blue Spirit

de Cristi Nedelcu

Concert online Mike Godoroja & Blue Spirit


Vineri, 15 ianuarie, va invitam la un concert online pe contul si in direct la Radio Romania Cultural marca Mike Godoroja & Blue Spirit incepand cu ora 16.00 in cadrul Galei Tinerilor Scriitori.

Amfitrionul acestei Gale este Dan Mircea Cipariu, iar Mike Godoroja alaturi de colegii sai: Gheorghe Emanuel 'Fisa' la claviaturi si chitara, Gabi Golescu la chitara, Laurentiu Horja la bas si Vali Vatuiu la tobe, avandu-l ca invitat pe Marcian Petrescu la muzicuta, vor avea un spectacol la inaltimea acestei Gale.

Mike Godoroja & Blue Spirit este parte spectaculara din Gala Tinerilor Scriitori care anul acesta a ajuns la a XI-A editie.

Online se va putea urmari la ora 18.00 pe conturile :

https://web.facebook.com/MIKEGODOROJA/

https://www.facebook.com/cipariu.danmircea

Sunt 30 de ani de cand Mike Godoroja face muzica si sprijina artistii si muzica de calitate din Romania. A inregistrat cu Blue Spirit 8 albume si a compus melodii pentru Iris, Felicia Filip si Blue Spirit. A fost producatorul muzical al evenimentelor care i-au adus in Romania pe Ray Charles, James Brown, Chick Corea, Zucherro, Jimmy Smith, Steve Howe, Steve Hackett si David Palmer.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: