Concert Palaye Royale la Quantic!

de Cristi Nedelcu

Concert Palaye Royale la Quantic!


Trupa canadiano-americana Palaye Royale canta in premiera in Romania pe 8 martie in Club Quantic din Bucuresti. Primele 200 de bilete au pret earlybird si se pun in vanzare pe 12 august la ora 12:00.

Palaye Royale este o trupa rock canadian-americana din Las Vegas, formata in 2008 de fratii Remington Leith, Sebastian Danzig si Emerson Barrett. S-au format sub numele de Kropp Circle in 2008 si si-au schimbat numele in Palaye Royale in 2011.

Descriindu-se ca o „formatie fashion rock”, Palaye Royale a lansat primul lor single „Morning Light” in martie 2012. EP-ul cu sase cantece The Ends Beginning a fost lansat in iunie 2013. In 2014, au fost prima trupa nesemnata care a castigat turneul MTV Musical March Madness, invingand artisti precum Linkin Park.

La sfarsitul anului 2015, au semnat cu Sumerian Records si au lansat primul lor album de lunga durata Boom Boom Room (Side A) in iunie 2016. Single-ul „Get Higher” a ajuns pe locul 26 in topurile Billboard Modern Rock. Ei au calatorit cu Warped Tour in 2016. In 2017, Remington Leith a oferit vocea pentru personajul Johnny Faust (de altfel interpretat de Andy Biersack) in filmul American Satan; Leith a interpretat si vocea cantaretei in trupa fictionala a filmului. In aceasta perioada, trupa i-a adaugat pe basistul Daniel Curcio si pe chitaristul Andrew Martin ca muzicieni pentru turneu.

Biletele se gasesc pe iabilet.ro la urmatoarele preturi:

- Primele 200 de bilete costa 79 de lei
- Urmatoarele 200 de bilete costa 89 de lei
- in presale biletele costa 99 de lei
- la intrare biletele vor costa 130 de lei
La toate biletele mai putin la cele de la intrare, se adauga comisionul de emitere de 10 lei.

Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: