Concert Pistol Cu Capse si Chester in Club Basement

de Morrison

Concert Pistol Cu Capse si Chester in Club Basement
Radio3net Florian Pittis, va invita Sambata, 29 Septembrie incepand cu ora 20:30 la o seara PUNK cu trupa Pistol cu Capse. Evenimentul va avea loc in Club Basement din Bucuresti situat in Str. Zalomit nr.4 - subsol (langa magazinul Steaua). In deschidere, atmosfera va fi incalzita de trupa bucuresteana Chester. Biletele se vor pune in vanzare cu 3 ore inaintea concertului (ora 17:30), la intrare in Club Basement, pretul unui bilet fiind de 10 Lei.

Trupa Pistol cu Capse va fi prezenta in studioul Radio3net, Vineri, 28 Septembrie, orele 19:00 in cadrul emisiunii 5 O'Clock Rock - Realizator: Laurentiu State. Astfel, Radio3net isi continua misiunea de promovare a tinerelor talente si a muzicii underground, mai putin mediatizata in Romania. De asemenea, concertul va fi inregistrat integral si-l veti putea vedea in cursul zilei de duminica pe adresa oficiala a postului Radio3net - www.radio3net.ro.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: