Concert Snails in Club Daos din Timisoara

de Buvnitz

Concert Snails in Club Daos din Timisoara

Formatia Snails va sustine vineri, 18 iunie, un concert in clubul Daos din Timisoara.

Evenimentul va incepe la ora 21:00.

Clubul Daos este situat pe Strada Nicolae Titulescu nr.5.

Snails sunt o trupa cu o formula clasica de rock’n’roll band, infiintata in 1997 din initiativa unor liceeni din Chisinau, ce interpretau initial cover-uri celebre din anii 60-70 ale unor band-uri precum Beatles, Mamas and Papas, CCR, Rolling Stones sau Animals. La inceputul anilor 2000, trupa a trecut printr-o serie de schimbari, dupa cei doi dintre membri au parasit formatia.

Dupa o perioada petrecuta la Liverpool si Londra, in calitate de membri ai Flying Postmen (azi Black Olives), trupa intra in studio si lanseaza primele doua piese proprii in limba romana („Undeva” si „Trenul”). In 2004, dupa ce s-au calificat pe primul loc la o competitie muzicala, moldovenii au castigat un contract pentru inregistrarea a trei albume, dintre care doua s-au lansat deja.

Din 1997 si pina in prezent, Snails a sustinut cu regularitate concerte in Bucuresti, Chisinau, Cluj, Iasi, Timisoara, Oradea, Mamaia si Vama Veche si a consemnat prezente in emisiuni de specialitate la Radio Alternativ, TVR 1 sau TVR Cultural. In 2009, au sustinut un concert in cadrul TIFF si au participat la festivalurile Sirnaville, Stufstock si B’ESTFEST, iar in 2010 Snails a organizat la Chisinau un festival de Indie Rock cu The Moood, Les Elephants Bizarres si The Amsterdams.

Din noiembrie 2008, Snails sunt o prezenta constanta in topurile Radio Guerrilla



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: