Concert Up To Eleven la MR-SPU in Silver Church

de Chaos Lore

Concert Up To Eleven la MR-SPU in Silver Church


Up To Eleven va sustine un recital in cadrul finalei concursului Maximum Rock Suport Underground, concurs castigat in 2009 de trupa.

Concertul va fi filmat (Costin Chioreanu) si inregistrat profesional (Marius Costache).

Evenimentul va avea loc in data de 24 octombrie 2010 in The Silver Church din Bucuresti incepand cu ora 18.00.

Formatiile calificate in finala care isi vor disputa premiile in valoare de 15.000 lei, oferite de catre Guitar Shop, sunt:

White Walls - Constanta
Skullp - Cluj
Monarchy - Bucuresti
Relative - Cluj Napoca
Stillborn - Bucuresti
Chemical Compound - Arad
Searing Blaze - Brasov
Stand Alone
- Satu Mare


Toate formatiile finaliste vor fi inscluse pe compilatia “Maximum Rock - Suport Pentru Underground - vol 4.”, in format CD digipack, compilatie care va fi produsa cu sprijinul ODS Optical Disc Solution si care va fi distribuita gratuita la toti participantii la acest eveniment.

Castigatorii vor fi desemnati in urma voturilor: 50 % publicul participant - 50 % un juriu de specialitate, astfel ca, la intrare fiecare platitor de bilet va primi cate un talon de vot. Atentie, taloanele de vot vor se vor distribui pana in momentul in care prima formatie urca pe scena. Toate informatiile referitoare la acest concurs / vot / etc. vor fi disponibile si pe talonul de vot.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook