Concerte VH2 si LIFE ON MARS la Hard Rock Cafe

de Chaos Lore

Concerte VH2 si LIFE ON MARS la Hard Rock Cafe


Hard Rock Cafe au anuntat programul acestei saptamani, care include un concert VH2 si unul Life On Mars.

Detalii mai jos.

JOI, 5 APRILIE, ORA 21.00 – CONCERT VH2

Trei decenii de cariera si doi veterani ai muzicii romanesti – iata doua motive pentru care nu trebuie sa lipsesti de la concertul VH2 din 5 aprilie, de la Hard Rock Cafe! Ia-ti prietenii si vino sa canti alaturi de Gabriel Cotabita, Mihai Pocorschi si colegii lor de trupa piesele de pe cel mai recent album al formatiei, dar si hiturile care i-au facut atat de indragiti.

Pretul unui bilet la concert este de 35 lei.VINERI, 6 APRILIE, ORA 21.00 – KARAOKE STAR


In fiecare seara de vineri, de la ora 21:00, Hard Rock Cafe te asteapta sa ridici o sala intrega in picioare cu talentul tau de interpret. Urca in lumina reflectoarelor si poti alege sa fii ce superstar doresti – Robbie Williams, John Lennon, Madonna, Michael Jackson, Jon Bon Jovi sau orice alt artist pe care il indragesti. Arata tuturor ca esti facut pentru a fi pe scena si vei pleca nu doar cu premii, ci si cu o multime de fani!

Intrarea la serile de Karaoke este libera.SAMBATA, 7 APRILIE, ORA 22.30 – CONCERT LIFE ON MARS

Vino sambata seara la un concert intergalactic cu trupa Life on Mars! Vei asculta rock modern, cu influente brit, dar si cover-uri dupa piesele unor artisti celebri precum: Amy Winehouse, The Beatles, Black Eyed Peas, Blur, Duffy, Dj Vu, James Brown, Jennifer Paige sau Joan Osborne. Life on Mars este formata din: Loredana Ciubotaru (vocal), Loredana Cavasdan (vocal), Razvan Grigorescu (chitara acustica si electrica), Vlad Vedes (chitara electrica), Nicu Avram (bass) si Robi Megheti (tobe).

Pretul unui bilet la concert este de 25 de lei.
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: