Concertul Sting este SOLD OUT!

de Morrison

Concertul Sting este SOLD OUT!
Concertul pe care Sting il va sustine pe 10 februarie, la Sala Palatului din Bucuresti, se va desfasura cu casa inchisa!

Biletele puse in vanzare initial au fost epuizate in doar cateva saptamani de la confirmarea evenimentului. Abia in momentul in care toate detaliile tehnice au fost puse la punct de catre echipa de productie a evenimentului s-a putut anunta in mod oficial faptul ca show-ul este sold-out.

Spectacolul pe care Sting il va sustine la inceputul lunii viitoare in Bucuresti se anunta a fi unul cu adevarat inedit: concertul este inclus in turneul de promovare a celui mai recent proiect al artistului, Songs from the Labyrinth, inregistrat alaturi de celebrul muzician bosniac Edin Karamazov si dedicat marelui compositor John Dowland (1563 - 1626). Veritabil maestru al lautei si fost elev al dirijorului roman Sergiu Celibidache, Edin Karamazov va fi alaturi de Sting si pe scena Salii Palatului pe data de 10 februarie.


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook