Cosmin Lupu a colaborat cu proiectul Dog is my Copilot pentru single-ul 'Go Home and Come Tomorrow'

de Cristi Nedelcu

Cosmin Lupu a colaborat cu proiectul Dog is my Copilot pentru single-ul 'Go Home and Come Tomorrow'


Cosmin Lupu de la Days of Confusion si Domination a fost invitat sa cante pe primul single al proiectului Dog is my Copilot, “Go Home and Come Tomorrow”.

“M-am bucurat foarte mult sa particip la realizarea piesei “Go home and come tomorrow”, fiind in discutii de mai multi ani, pentru o posibila colaborare, cu Mircea Becherescu (Am Fost La Munte Si Mi-a Placut), omul din spatele acestui proiect. Asadar, vocea este un instrument muzical. Este momentul sa ne uitam din ce in ce mai mult la voce si din aceasta perspectiva, aspect pe care am incercat sa il scot in evidenta in aceasta piesa”, a declarat Cosmin Lupu.

Despre Cosmin Lupu

Cosmin Lupu este vocalist si chitarist in formatia de djent/modern progressive metal Days Of Confusion si chitarist in trupa tribut Domination. De-a lungul celor 19 ani de activitate pe scena muzicala din tara, Cosmin a facut parte din trupe precum Evo, Voodoo sau Stripsearch si a colaborat cu diversi artisti printre care Vita de Vie, Ultra TT, Florin Giuglea Group si in cadrul proiectelor Mozart Rocks! sau Equilateral Guitar Union si, acum, Dog Is My Copilot. Pasionat de calatorii, arte martiale, educatie si arta culinara, momentan, Cosmin isi imparte o parte buna din viata intre timpul dedicat predarii chitarei si formarea sa ca psihoterapeut si coaching. Si-a inceput activitatea didactica muzicala ca instructor de chitara in cadrul scolii internationale guitarmasterclass.net intre 2010 - 2015 si, mai apoi, individual, pana in prezent. Cosmin este artist reprezentant al marcilor PRS Guitars, Spectraflex Cables si Steve Clayton Picks.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: