Cosmin Lupu s-a alaturat paletei de muzicieni 'Featured X'

de Cristi Nedelcu

Cosmin Lupu s-a alaturat paletei de muzicieni 'Featured X'


Cosmin Lupu (Days of Confusion, Domination) face parte, de cateva zile, din universul muzical FEATURED X, platforma online "Number One" worldwide, ce conecteaza artisti din toate colturile lumii pentru colaborari muzicale.

FEATURED X este un site in cadrul caruia muzicienii pot fi solicitati pentru a se implica in diverse proiecte, inregistrari in cadrul unor piese sau albume, aparitii in videoclipuri sau chiar prestatii LIVE.

“Familia este mare si cuprinde membri din trupe precum: In Flames, Hatebreed, Monuments, Thy Art Is Murder, Atreyu, The Acacia Strain sau Issues. Sunt curios in legatura cu ceea ce urmeaza facand acest pas si, intre timp, pregatiti-va pentru niste vesti faine despre Days of Confusion”, a declarat Cosmin Lupu.

https://featuredx.com/feature/cosmin-lupu/

„Featured X va simplifica o parte a industriei care nu a fost niciodata utilizata in mod eficient. Vom crea un mediu transparent pentru ca toate categoriile de artisti, ca sa poata colabora la un nivel pe care nu l-au mai facut pana acum. Totodata, vom ajuta artistii sa se monetizeze in moduri mai creative si mai eficiente", a declarat CEO-ul si co-fondatorul FEATURED X, Jeff Menig.

„Nu ne-am dat seama, cu adevarat, cat de special a fost acest proiect pana nu au venit primele cereri si am vazut cum interactioneaza artistii unul cu celalalt. Vrem sa schimbam modul de comunicare, reducand astfel decalajul dintre artisti prin intermediul tehnologiei, oferindu-le un loc clar si sigur pentru a comunica eficient”, a declarat COO-ul si partenerul FEATURED X, Adam Pickney.

DESPRE COSMIN LUPU

Cosmin Lupu este vocalist si chitarist in formatia de djent/modern progressive metal Days Of Confusion si chitarist in trupa tribut Domination. De-a lungul celor 20 de ani de activitate pe scena muzicala din tara,

Cosmin a facut parte din trupe precum Evo, Voodoo sau Stripsearch si a colaborat cu diversi artisti printre care Vita de Vie, Ultra TT, Florin Giuglea Group si in cadrul proiectelor Mozart Rocks! sau Equilateral Guitar Union si Dog Is My Copilot.

Pasionat de calatorii, arte martiale, educatie si arta culinara, momentan, Cosmin isi imparte o buna parte din viata intre timpul dedicat predarii chitarei si formarea sa ca psihoterapeut si coach.

Si-a inceput activitatea didactica muzicala ca instructor de chitara in cadrul scolii internationale guitarmasterclass.net intre 2010 - 2015 si, mai apoi, individual, pana in prezent.

Cosmin este artist reprezentant al marcilor PRS Guitars, Spectraflex Cables si Steve Clayton Picks. De asemenea, a colaborat cu Elixir Strings si Seymour Duncan Pickups.

DESPRE FEATURED X

Featured X este prima platforma de featuring, menita sa sporeasca capacitatea de interactiune artistica. Fiind primul proiect de acest gen, Featured X urmareste sa porneasca o “revolutie” pe toate palierele artistice. De la formatii pana la artisti solo, toate dorintele muzicale vor putea capata forma si valoare prin intermediul Featured X. Platforma este usor de utilizat si pare sa fie un punct de lansare pentru viitorul industriei muzicale.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: