CRIMENA - Videoclip nou - DECLARATION OF WAR

de Cristi Nedelcu

CRIMENA - Videoclip nou - DECLARATION OF WAR


Dupa ce in ultima parte a anului trecut baietii de la CRIMENA au anuntat reintoarcerea vocalului original, trupa a stat in cea mai mare parte a timpului tacuta si nu a divulgat mare lucru asupra unui nou material.

Odata cu venirea noului an insa, crimenienii promit ca vor reveni in forta si au multe surprize gata pregatite.

Piesa DECLARATION OF WAR este primul extras de pe urmatorul material de studio semnat CRIMENA si poarta un puternic mesaj socio-politic.

Videoclipul piesei DECLARATION OF WAR infatiseaza un fost soldat chinuit de atrocitatile razboiului precum si de realitatea pe care trebuie sa o infrunte in momentul cand revine acasa.

Crimenienii sustin ca atat videclipul cat si piesa contin un mesaj mai puternic decat s-ar parea la prima vedere, mesaj care va deveni mult mai clar in contextul urmatorului material discografic ce urmeaza sa fie lansat. Mai multe detalii despre acesta in curand.

Pentru acest videclip au colaborat cu Andrei Ursu (Filmmaker) si Mitel Corici (ProMEdia Studios), cei cu care au lansat si clipurile pentru Mutawwa si Gospel (of the unbeliver)

Acesta este primul single lansat de trupa in componenta finala si este doar un teaser pentru ceea ce urmeaza sa lanseze.




Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: