Cro-Mags: Comunicat legat de asaltul de la festivalul CBGB

de Buvnitz

Cro-Mags: Comunicat legat de asaltul de la festivalul CBGB


Cro-Mags au emis urmatorul comunicat in urma incidentului petrecut la festivalul CBGB din New York.

'Ca trupa ne pare extrem de rau pentru situatia aparuta. Rugaciunile noastre merg catre Mike C. (Michael Couls) si toti cei raniti in incident. Nu vrem sa ne gandim care a fost adevarata sa intentie. Sigur nu a venit la concert cu un cutit de vanataore pentru a ne taia paine in backstage. Sa mergem mai departe.'

Evenimentul CBGB Festival care trebuia sa aiba loc la Webster Hall din New York vineri a fost anulat dupa ce un fost membru al legendarei trupe Cro-Mags i-a atacat pe doi membri actuali ai grupului.

William Berario, in varsta de 45 de ani, a fost taiat deasupra ochiului si muscat de obraz, iar Michael Couls a rams taiat pe brat si stomac dupa acest incident.

Atacatorul a fost identificat in persoana lui Harley Flanagan, fost membru al trupei, care dupa incident a fost dus la spital cu un picior rupt. Acesta a primit doua acuzari de astac de gradul doi si de purtare arma.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: