Cronica noului album Brilliant Coldness - Poisoned Reality pe METALHEAD

de Astaroth Priestess

Cronica noului album Brilliant Coldness - Poisoned Reality pe METALHEAD

Cronica celui mai nou material lansat de Brilliant Coldness, intitulat 'Poisoned Reality', poate fi citita pe METALHEAD accesand link-ul de mai jos:

Cronica Brilliant Coldness - Poisoned Reality

Un scurt fragment poate fi citit mai jos:

"In anul 1997 ia nastere formatia Brilliant Coldness la initiativa lui Mor si a lui Angel, care stabilesc directia viitoarei trupe - tehnical death metal, un stil indraznet pe care nu multi reusesc sa-l abordeze cu succes.

Inregistrarile pentru albumul 'Poisoned Reality' au incepu in anul 2006, insa materialul este lansat abia anul acesta, dupa ce membrii formatiei au semnat un contract cu Apollon/Painkiller Records.

Regretabil, nu vor exista multe cuvinte de lauda pentru materialul in discutie. Nu aduce nimic nou si este liniar in sensul rau al cuvantului. Intotdeauna cand asculti un album, acesta te va prinde doar daca va avea acea "scanteie", insa ascultand 'Poisoned Reality', nu poti vorbi nici macar de fum.
"



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: