Cronica noului album The Season, Images From Me pe METALHEAD

de Astaroth Priestess

Cronica noului album The Season, Images From Me pe METALHEAD

Cronica albumului 'Images From Me' al formatiei romanesti The Season poate fi citita pe METALHEAD accesand link-ul de mai jos:

Cronica The Season - Images From Me

Un scurt fragment poate fi citit mai jos:

"The Season este o formatie romaneasca originara din Arad care si-a inceput activitatea in anul 1998 iar in anul 1999 lanseaza deja primul material - Through The Dark, fiind una dintre putinele trupe care abordau un stil symphonic gothic metal in acea perioada.

Probabil motivul principal pentru care nu sunt bine cunoscuti publicului romanesc este ca nu au avut parte de promovare iar pe meleagurile noastre genurile muzicale abordate de The Season nu erau cunoscute la scara larga.

De-a lungul timpului formatia a schimbat lineup-ul, avand in componenta membri importanti din alte proiecte muzicale, dintre care ii amintim pe Johny B din Six si Oxigen, Ady Shardy de la Seven, Danny si Tudor de la Grimegod si pe Shadow Iancsy si Azag Tin din Tenebris.

Pentru cel mai nou album, intitulat 'Images From Me', au asudat doar doi artisti care au facut munca unei formatii intregi. Este vorba de solista Katty si de Vally, care s-a ocupat de partea instrumentala a celor 15 piese de pe album si de partea vocala a catorva compozitii.[...]"



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: