Cum l-a ajutat Chuck Billy pe Steve Souza sa revina in Exodus

de Cristi Nedelcu

Cum l-a ajutat Chuck Billy pe Steve Souza sa revina in Exodus


Doi dintre cei mai importanti solisti de Trash Metal din Statele Unite, Chuck Billy de la Testament si Steve 'Zetro' Souza de la Exodus, au fost invitatii unui post de televiziune.

Chuck a discutat despre faptul ca fostul solist Exodus, Rob Dukes avea o serie de probleme care ar fi oprit formatia sa scoata un nou album. Solistul Testament, care este si membru in echipa de management a celor de la Exodus, a fost de parere ca cel mai indicat inlocuitor este Zetro, acesta fiind mai mult decat familiarizat cu stilul Exodus. Altfel ar fi fost pusi intr-o situatie in care ar fi trebuit sa gaseasca un nou solist care sa se plieze pe abordarea muzicala Exodus.

Steva a avut nevoie doar de o singura demonstratie pentru ca acesta sa fie din nou in trupa. Zetro a inregistrat vocea pentru una dintre piesele ce urmau sa fie incluse pe noul album si toti membri au fost de parere ca ideea lui Chuck Billy este cea mai buna.

Mai jos puteti vedea interviul cu cei doi.


KTVU -



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: