Cyfer lanseaza noul album la Clubul Taranului Roman

de Buvnitz

Cyfer lanseaza noul album la Clubul Taranului Roman

Cyfer anunta lansarea oficiala a albumului sau, Color, pe 10 decembrie, orele 21:00, la Clubul Taranului de la Muzeul Taranului Roman din Bucuresti.

Albumul Color este reprezentativ pentru Cyfer, a carui activitate muzicala se bucura de o buna recunoastere si apreciere in randul publicului si criticii muzicale de la noi. Piesele albumului Color sunt compozitii originale Cyfer, care semneaza si versurile si orchestratia.

Aflata la confluenta mai multor stiluri, muzica lui Cyfer, aduce in peisajul muzical romanesc un sound original, surprinzator, greu de caracterizat sau incadrat, dar care imbina in mod armonios elemente blues, ritmuri funk, structuri specifice muzicii alternative si sonoritati exotice.

Lansarea de la Bucuresti vine dupa cea de la Brasov, de pe 20 noiembrie 2009, care a marcat si lansarea turneului national de promovare a discului.

Cyfer: “Color vorbeste cel mai bine despre mine, cel de acum. Piesele mele vorbesc despre dragoste intr-un fel sau altul, despre nevoia de comunicare, despre atomizarea individului in societate, despre nevoia de evadare din cotidian, despre revenirea la simplitate. Va astept pe 10 decembrie la un concert in formula
extinsa, voi avea alaturi de mine muzicieni si instrumentisti de prima mana si sunt sigur ca va iesi un show pe placul vostru”.

Pentru fanii Cyfer, au fost pregatite mai multe concursuri, avand ca premii CD-uri si invitatii duble la concert. Concursurile se deruleaza pe port.ro, popcorn.ro si bestmusic.ro. Dupa concert, Cyfer va participa la o sesiune speciala de autografe.


Biletele de concert se achizitioneaza la intrarea in sala. Pretul unui bilet este de 25 lei. Albumul ”Color” este disponibil in magazinele Carturesti si la concertele Cyfer.

Turneul national de promovare a discului va cuprinde principalele orase ale tarii. Urmatorul concert va avea loc la Suceava, pe 11 decembrie, la club Vox. Urmatoarele concerte vor fi anuntate pe www.cyfer.ro.

Albumul “Color” este primul material discografic semnat si produs de Cyfer si poarta amprenta inconfundabila a unui muzician subtil si cu o experienta muzicala si concertistica de peste 10 ani. Cyfer este cunoscut in calitate de chitarist de blues, dar si pentru calitatile sale de abil improvizator si manuitor al chitarii slide.

Publicul a avut ocazia sa-l asculte pe Cyfer in diverse formule, alaturi de muzicianul American Terry Lee Burns, de trupele Trenul de Noapte, Fernet Blues Company si Cyfer`s Sin. Cyfer preda chitara in Bucuresti si este autorul unui serial de lectii online de slide guitar, in colaborare cu Metalhead.ro. In 2007 si 2008 a efectuat doua turnee nationale impreuna cu muzicutistul Sugar Blue, laureat Grammy.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook