DAMAGE ROCK CLUB anunta inscrierile pentru concursul "Damage Challenge"

de psi basil

DAMAGE ROCK CLUB  anunta inscrierile pentru concursul


Asa cum a promis, Damage Rock Club, incepe sa dezvaluie din surprizele promise!

Prima este faptul ca va organiza un concurs live pentru trupe romanesti care vor sa se conscare sau vor sa-si consolideze pozitia in piata.

Provocarea la care va cheama se numeste Damage Challenge! Premiul concursului consta in realizarea unui clip profesional in format HD de catre studoiul XPIXELS.

Pentru inscrieri va trebui sa cititi regulamentul si sa sunati sau sa scrieti la: calotaandeiclaudiu@yahoo.com si/sau telefon 0734311284.

DAMAGE CHALLENGE- rock your way!

Premiul Damage Challenge -Un videoclip HD

Este un concurs adresat trupelor care canta live si vor sa se consacre sau sa-si consolideze pozitia in piata de muzica live. Este un concurs care se adreseaza deasemenea fanilor si consumatorilor de muzica live care vor gasi intotdeauna in DAMAGE ROCK CLUB un mediu propice si un prieten important.

Concursul va oferi ca premiu formatiei ce se va dovedi castigatoare un videoclip

profesional in format HD pus la dispoziite de XPIXELS. Organizatorii primesc ca participanti la concurs orice formatie din Bucuresti sau din tara care va indeplini criteriile stabilite in regulament, (fara obligatii de cazare sau masa pentru formatiile din afara Bucurestiului).

Clubul DAMAGE ROCK CLUB pune la dispozitia formatiilor instalatiile de sunet si lumini necesare desfasurarii concursului.

1.Criterii

Concursul se adreseaza formatiilor din Bucuresti sau din tara care indeplinesc urmatoarele criterii:

- abordeaza unul din stilurile: pop-rock, blues, indie, hard rock, progressive rock, progressive metal, thrash metal, power metal, punk, postpunk, alternative, hardcore, metalcore, grunge, death metal, gothic, black metal;

- canta live, cu instrumente consacrate;

- nu se accepta formatii ce canta cu negativ;

2. Inscrierea

Inscrierea formatiilor se va face pe net la adresa calotaandeiclaudiu@yahoo.com si/sau telefon 0734311284, incepand cu data de 27 februarie 2012, insotite de numele componentilor, o fotografie, un scurt istoric al formatiei si de o adresa valida de email unde se vor face comunicarile ulterioare.

Inscrierea se va face pe baza unui demo cu cel putin doua piese, cele mai reprezentative ale formatiei, piese ce vor fi interpretate obligatoriu si in concurs. Inregistrarile pot fi de studio, live sau din sala de repetitie.

Se accepta varianta de a trimite link spre siteuri sau pagini unde piesele pot fi ascultate.

Fiecare formatie trebuie sa aiba un repertoriu propriu care sa insumeze ca timp maxim 40 minute.

Inscrierea va fi incheiata la data de 12 martie 2012.

3. Juriul- va fi desemnat dupa etapa inscrierilor si va fi anuntat ulterior

4. Votului publicului

Incepand cu data de 13 martie 2012 pana pe data de 17 martie 2012 publicul isi poate vota trupa favorita pe internet la adresa www.facebook.com/damage.club dand “like” formatiei preferate. Tot pe pagina de facebook a DAMAGE ROCK CLUB se vor posta si demourile sau linkurile catre demourile trupelor, pentru ca fanii sa poata hotara pe cine trimit in semifinale.

5. Semifinalele

Dupa incheierea votului publicului formatiile alese, vor intra in concurs

Numarul de formatii admise pentru semifinale va fi de (maxim) 12.

Ordinea intrarii in concurs si stabilirea zilelor in care formatiile concurente vor canta, va fi stabilita ulterior.

5.1 Desfasurarea semifinalelor- perioada desfasurarii semifinalelor va fi in fiecare miercuri incepand cu data de 21 martie 2012.

6. Votul

6.1 Votul- in semifinale va fi alcatuit din doua parti: votul juriului care va avea o pondere de 51% si votul publicului care va avea o pondere de 49%

6.2 Votul- in finala. Votul juriului care va avea o pondere de 51% si votul publicului care va avea o pondere de 49%

6.3 Pentru votul publicului se vor distribui odata cu biletul de la intrare buletinul de vot pe care fiecare votant va trece un singur nume, al formatiei pe care o voteaza.

7. Finala

Se va desfasura pe data de 30 mai cand in recital va canta si o formatie consacrata si va avea urmatoarea structura: formatiile din concurs vor avea timp limitat la 20 minute per prestatie iar formatia din recital va avea alocata cca o ora si jumatate.

8.Premiul

Premiul va consta in realizarea unui videoclip profesional in format HD de catre studioul specializat XPIXELS.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: