Dark Fusion (Romania) deschide concertul Il Pasaro (Bulgaria) pe 11 aprilie in MOJO CLUB

de RuXia

Dark Fusion (Romania) deschide concertul Il Pasaro (Bulgaria) pe 11 aprilie in MOJO CLUB


Joi 11 aprilie clubul MOJO din capitala va fi sub asediul metalului: IL PASARO (Bulgaria) si DARK FUSION (Romania), doua trupe ce conving prin imbinarea dintre sonoritatile old school si curajoasele accente moderne, vor urca pe scena pentru un concert demn de toata atentia.

IL PASARO, nume cunoscut al scenei metal din Bulgaria va concerta in premiera la Bucuresti, pe 11 aprilie in Club Mojo. IL PASARO va aduce pe scena din Mojo un sound solid, pigmentat de influnete thrash, hardcore, sludge si progressive.

Trupa a luat fiinta in 2009 si a intrat rapid in circuitul evenimentelor metal din Bulgaria, gratie unei prestatii live pline de vigoare. IL PASARO a cantat la festivaluri importante din tara vecina (Berkstock 2012, The Next Generation Rock 2011, Biker Weeks etc.), iar discografia bandului include 3 materiale, disponibile pe SoundCloud si Reverbnation. Dupa EP-ul Torment Days (2012) trupa planuieste lansarea unui nou material full length, in acest an.


Seara va fi intregita de DARK FUSION, care propune o portie de death/thrash old school, asezonat cu elemente foarte actuale, de inspiratie industrial, hardcore, melodic death, si pe alocuri, chiar groovy.

DARK FUSION a luat fiinta la inceputul anului 2010 si a sustinut numeroase concerte, in Romania si Ungaria. In toamna anului 2012 trupa a lansat primului album, "InFusion", ce exprima o fuziune intre death metal si industrial.

Concertul din 11 aprilie va insemna o incursiune in zona sonoritatilor fresh si abordarilor curajoase. Intrare: 15 lei




Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: