Dark Fusion au lansat videoclipul pentru piesa "Architect of Time"

de Cristi Nedelcu

Dark Fusion au lansat videoclipul pentru piesa


Trupa Dark Fusion a lansat videoclipul oficial pentru piesa „Architect of Time”, o piesa in care regasim influente de industrial, cyber si extreme metal.

La o distanta de doi ani si o pandemie de la ultimul lyric video al trupei - Overdose, filmat atat in Romania, cat si in Marea Britanie, Architect of Time - vine in forta prin mai multe perspective: instrumentale, lirice si vizuale deopotriva.

Vibe-ul pe care trupa doreste sa il transmita ramane in aceeasi paleta vizuala, a unei lumi fie ea distopica sau utopica - depinde din ce unghi privesti, in care masinariile, artificialul [„Circuits running in our vains” / „Through wired minds” / „Lifeless beings”], intunericul si luminile instrainarii totodata, haosul si necunoscutul, toate sunt ghidate de catre o entitate puternica, de catre Arhitect - o silueta fara fata ce controleaza omenirea, nefirescul si timpul [„I'm the Architect of human kind”]. Imaginile din videoclip si - de ce nu, cele transmise prin instrumental si versuri, imbina elementele din lumea asa cum o stim cu totii, alaturi de corpuri cosmice, cat si din lumea digitalului.

Videoclipul oficial Architect of Time a fost filmat in diferite locatii din Bucuresti pe parcursul anului 2022 cu ajutorul mai multor persoane dragi formatiei, precum Alex din FD Films Production, Claudiu Miron, Ana Pirgaru, Felix Craciunescu, Anas Dahma, alaturi de alti prieteni si nu numai carora trupa le multumeste pentru sprijinul neincetat oferit. Din data de 28.01.2023 Architect of Time este disponibil in retelele social si media: Youtube, Spotify, Facebook, Instagram si TikTok. Totodata, piesa poate fi achizitionata de pe bandcamp.com.

Despre trupa Dark Fusion

DARK FUSION a luat nastere in Bucuresti 2010, are la activ 2 albume de studio, primul fiind lansat in 2012 prin imbinarea a mai multor stiluri de metal: melodic death, trash, hardcore. Cel de-al doilea album al formatiei, intitulat „CYBER NATION”, a aparut in 2016; tranzitionand intr-un stil mai industrial/ electronic.

Urmatorul album urmeaza sa fie lansat in primavara 2023, asa ca fii pe faza pentru concerte si materiale noi! Trupa prezinta o fuziune intre cyber-industrial si extreme metal ce aduce o combinatie unica in scena rockului romanesc. Subiectul liric abordat exprima o viziune a unui viitor distopic in care tehnologia influenteaza societatea. Umanitatea devine din ce in ce mai dependenta de lumea artificiala; apogeul fiind atins in momentul in care masinariile ajung sa isi exercite puterea si controlul asupra omenirii. In 2018 trupa a suferit o perioada de hiatus, astfel in 2020 aceasta a fost restructurata din temelii, urmand sa incante publicul cu materiale noi!

Dark Fusion inseamna

Cosmin Alexandru Matei - vocals
Dragos-Gabriel Andrei - lead guitar, backing vocals
Alexandru Mocanu - rhythm guitar
Vlad Ghita - bass
Cezara-Stefania Marin - keyboards
Matei Craciunescu - drums
Puteti urmari Dark Fusion pe Facebook, aici.
Mai jos puteti urmari noul videoclip al formatiei.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: