Darken My Grief anunta lansarea albumului 'Blightingales'

de Cristi Nedelcu

Darken My Grief anunta lansarea albumului 'Blightingales'


"Some will remember the Darkness,
Others will learn to embrace it.
After the longest decade

BLIGHTINGALES have come."

Sunt cuvintele care prefateaza lansarea albumului "Blightingales" – asteptat mai bine de 10 ani in underground-ul romanesc – de catre grey-metalistii de la Darken My Grief.

Acest grey metal, o combinatie atipica de melodic doom-death si symphonic black metal, le va merge direct la suflet impatimitilor genului, dar si celor interesati sa exploreze noi universuri muzicale, atmosfera osciland cu naturalete intre melancolie si agresivitate, riff-uri de chitara si instrumente de orchestra.

Disponibil in format digital pe website-ul oficial, www.darkenmygrief.com, "Blightingales" este un album aparte, cele 9 piese alese dintre compozitiile vechi fiind scoase la lumina intr-o forma care le pune – in sfarsit – in valoare.

Poze Poze pentru articole - Darken My Grif

Trupa a colaborat la realizarea materialului cu muzicieni experimentati din Suedia si Romania, precum Dan Swano (Unisound Studio / ex-Edge of Sanity - mix & mastering), Joakim "Jocke" Wallgren (tobe), Vladimir Ivanov (Real Sound Studio / Pinholes - inregistrari), Corina Gheorghe (Tiarra - vioara), Iuliana Gheorghe (Tiarra - violoncel), Tudor Scanteie (Negative Core - inregistrari) sau Adrian „Bila" Uritescu (Lowbass5 Studio / Targ3t - reamping).

Sunteti asteptati cu drag pe site-ul Darken My Grief, unde veti putea (re)intra in universul creat de Duddu si Boke, fondatorii formatiei, si rezona la unison cu vibratiile pe care vi le propune acest album.

Teaser "Blightingales":




Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: