DBE anunta noi informatii despre evenimentul din august 2013

de Chaos Lore

DBE anunta noi informatii despre evenimentul din august 2013


Salutari iernatice! Sfarsitul lumii bate la usa, asa ne spun unii… dar si sfarsitul anului e prin apropiere, o stim cu totii... DBE asteapta noul an, pentru a putea dezvalui primele detalii concrete despre Rostirea din luna august.

Stim pana acum ca in cele 3 nopti de cantari (15-16-17 august) vor putea fi descoperite multe trupe atipice, care vin in cetatea Alba Iulia sa ne impartaseasca din viziunile lor artistice. Vom revedea doar doua grupuri ce au mai cantat la DBE, restul fiind in premiera... vom avea si muzicieni care isi vor face lansarea live oficiala… vom avea sansa de a vedea pe scena si trupe de demult, astazi intr-o formula noua… vom cunoaste si vom asculta stiluri muzicale neexperimentate pana acum de DonisArt, dar interesant de explorat.

Stim, de asemenea, ca ne vom putea saluta din nou, cu o seara inainte, pe 14 august, in jurul unui foc de tabara, intre misterioasele ziduri ale cetatii, in acel loc plin de vibratie, numit RYMA.

Pana la anul, distractie placuta si chef de tot!



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: